Meghan este înrudită cu Harry, conform arborelui ei genealogic

Meghan este înrudită cu Harry, conform arborelui ei genealogic

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Prințul Harry a crescut în Palatul Kensington, ca fiu al prințului Charles și nepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Meghan Markle a văzut lumina zilei în California, la aproape 9.000 de kilometri de viitorul ei soț, părinții ei lucrând în industria filmului.

Chiar dacă s-au născut la mii de kilometri distanță, cei doi ar putea să fie mai apropiați decât se crede, pentru că în arborele lor genealogic există strămoși comuni.

harry si meghan

Harry și Meghan sunt veri îndepărtați

O investigație genealogică din partea revistei „The mail of Sunday” arată că cei doi au o legătură de rudenie, prin intermediul unui strămoș din secolul al XV-lea al Reginei.

În ce o privește pe Meghan Markle, conexiunea cu Familia Regală este datorată unui înaintaș al tatălui său, Thomas Markle.

Se pare că rădăcinile lui Meghan pot fi urmărite până la britanicul Ralph Bowes, cu 15 generații în urmă. Acesta a fost Înaltul Șerif al Comitatului Durham, iar familia sa locuia la Castelul Streatlam și avea mai multe proprietăți.

Strămoșii lui Meghan au migrat în America

Nepoata lui Ralph Bowes, Bridget Bowes, a devenit soția unui aristocrat, John Hussey, din Dorking, Surrey. Nepotul ei, Cristopher Hussey, s-a mutat în America în 1632, în Massachusetts, aceasta fiind linia familială din care a apărut Meghan.

Proprietățile familiei Bowes și Castelul Streatlam au fost transmise prin unchiul lui Bridget Bowes către o serie de moștenitori.

Câteva secole mai târziu, castelul a ajuns în posesia lui Sir George Bowes, a cărui soție a dat naștere unei fiice, Mary, care s-a căsătorit cu John Lyon, al 9-lea Conte de Strathmore și Kinghorne. Acesta a adăugat numele Bowes la propriul nume, condiție obligatorie pentru a moșteni Castelul Streatlam; astfel s-a născut dinastia Lyon-Bowes.

Cinci generații mai târziu, Elizabeth Bowes-Lyon s-a căsătorit cu Ducele de York, care a devenit mai târziu Regele George VI, tatăl actualei regine, Elisabeta a II-a.

Și alți înaintași ai lui Meghan Markle au un blazon nobiliar

Familia Bowes nu reprezintă singurii strămoși aristocrați ai lui Meghan Markle. Alți strămoși de-ai actriței sunt de origine germană și au propriul blazon, reprezentând o pană de aur între două flori de crin aurite.

Aceștia sunt înaintași din partea bunicului patern al actriței, Herbert Markle, care este un descendent al lui Abraham Merckel din Alsacia (1630-1698).

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Cum atragi norocul în viața ta cu ajutorul frunzelor de dafin, conform Lidiei Fecioru
Cum atragi norocul în viața ta cu ajutorul frunzelor de dafin, conform Lidiei Fecioru
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.