O mai ții minte pe Xena, prințesa războinică? Ce s-a întâmplat cu Lucy Lawless, interpreta celei mai neînfricate eroine de la TV

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Cu siguranță ai urmărit măcar un episod din serialul de aventură "Xena: Prințesa războinică", astfel că există o mare probabilitate să îi fi observat imediat carisma și prezența inconfundabilă a personajului principal, Xena, interpretată de Lucy Lawless. Și, probabil, te-ai întrebat ce s-a întâmplat cu actrița în ultimul timp.

S-a speculat, în urmă cu trei ani, că va apărea un nou episod al serialului, dar nu s-a concretizat nimic. Însă mulți sunt de părere că actrița ar putea să revină, cândva, în rolul lui Xena. Până atunci, vezi, în galeria foto, cum arată în prezent Lucy Lawless, la 19 ani de la rolul memorabil.

Surse articol: Looper / Promipool / Distractify

Sursa foto principală: Instagram Xena / Xena

A interpretat-o pe Xena timp de 6 ani

A interpretat-o pe Xena timp de 6 ani

Lucy Lawless, în prezent în vârstă de 54 de ani, a jucat rolul Xenei între anii 1995 și 2001, în serialul cu același nume, ce a avut în total 134 de episoade. Xena înfrunta zei și demoni în timp ce milita pentru libertatea și puterea feminină. Acțiunea din serial se situa într-o versiune fantezistă a Greciei Antice și a fost filmată în Noua Zeelandă. Unele locații de filmare sunt confidențiale, iar multe scene s-au desfășurat în parcuri naționale.

Sursa foto: Instagram

Un personaj complex

Un personaj complex

Personajul Xena a abordat teme din diferite mitologii din întreaga lume, în primul rând din Grecia Antică, adaptându-le anacronic pentru a se potrivi cerințelor povestirii. Figurile și evenimentele istorice dintr-o serie de epoci și mituri istorice apar diferit, iar personajelor principale li se atribuia adesea rezolvarea unor situații istorice importante. Acestea au inclus o întâlnire cu poetul grec Homer înainte ca acesta să fie faimos, conform wikipedia.com.

Sursa foto: Instagram

Ce a făcut în ultimii ani

Ce a făcut în ultimii ani

După ce a pus pauză în carieră timp de câțiva ani, Lucy Lawless a reușit să mai apară în cadrul a zeci de producții îndrăgite. În 2006, de exemplu, a jucat rolul unei agente FBI care încerca să extragă unele informații sensibile de la un alt agent chipeș, iar un an mai târziu, a jucat-o pe Tanya Austin în serialul de televiziune "Football Wives".

Sursa foto: Imgur

A jucat și în comedii

A jucat și în comedii

Lucy Lawless a reușit să bifeze și o serie de apariții neașteptate, care au inclus comedii precum "Flight of the Conchords", "Two and a Half Men", drame precum "Top of the Lake" și "Burn Notice", animații precum "Adventure Time" și "The Simpsons" și adaptări ale benzilor desenate precum "Agents din SHIELD" și "Justice League: The New Frontier", în care a fost vocea Wonder Woman.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator O mai ții minte pe Cristiana Răduță? Interpreta piesei "Amor, amor" s-a lăsat de muzică și s-a întors la prima ei iubire

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.