Oana Roman se lasă, din nou, pe mâna medicilor: "Trebuie, sunt obligată să o fac"

Oana Roman se lasă, din nou, pe mâna medicilor: "Trebuie, sunt obligată să o fac"

Ramona Jurubita

Oana Roman a luat pe toată lumea prin surprindere cu transformarea prin care a trecut. Este pe zi ce trece mai slabă și a ajuns să fie mulțumită de rezultatele obținute, după 20 de ani în care s-a luptat să ajungă la o greutate optimă. Dar acum a întâmpinat o nouă problemă de care trebuie să scape rapid, iar singura soluție este o nouă intervenție chirurgicală.

UPDATE 3 mai: Oana Roman își amintește și astăzi cu groază și, în același timp, cu recunoștință de ziua de 1 mai 2014. Atunci, a trecut prin cel mai greu moment al existenței sale, căci era să își piardă viața din cauza unei probleme de sănătate. În februarie 2014 a născut-o pe fiica sa Izabela, iar apoi a descoperit că doctorul care a oprerat-o nu îi tratase corespunzător complicațile apărute după cezariană.

Pentru că viața sa era în pericol, a trebuit să se supună unei intervenții chirurgicale grele, care a durat câteva ore bune. Iată ce și-a amintit despre acel episod delicat, pe care a dorit să-l povestească urmăritorilor din online:

„Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am născut a 2-a oară… pe 1 Mai 2014, Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu mă pregăteam să intru într-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram în pragul de muri din cauza unor complicații post cezariană, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana. A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele. Am reușit sa ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu care a trimis sa ma vindece: mâinile de aur ale doctorului Gabriel Mitulescu alături de echipa sa.”

Deși nu mai formează de ceva vreme un cuplu cu tatăl fiicei sale, aceasta nu a ezitat să își exprime recunoștința față de el, având în vedere că a fost una dintre persoanele care au vegheat-o în timpul intervenției și după aceea. Se pare că îi va mulțumi întreaga viață lui Marius Elisei că a fost lângă ea în acele momente de cumpănă.

„Toți împreună au reuşit să mă facă bine. Am știut atunci că am niște îngeri păzitori foarte puternici. Am știut atunci că puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta în modul cel mai concret. Am stat 5 zile la reanimare uitându-mă la un perete alb și am avut timp să mă gândesc. Mi-am dat seama că viața mea e în mâinile Lui și el a știut pe cine să trimită ca să mă salveze. Trebuia să mă vindec pentru a-mi putea creşte copilul și am reușit. Eu și doctorii am luptat. Marius m-a păzit. Asistentele m-au îngrijit. El a fost acolo. Sunt recunoscătoare. Atunci pe 1 Mai 2014 m-am născut din nou.”, a mai scris Oana Roman pe InstaStory.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

-----------

Știrea inițială

Fiindcă a scăpat de un număr mare de kilograme, abdomenul ei nu arată așa cum și-ar fi dorit. Pielea nu mai este fermă, ci inestetică, iar acest lucru o deranjează destul de tare. Din dorința de a se simți din ce în ce mai bine, și-a propus ca în 2023 să facă pasul pe care l-a amânat foarte mult timp. Iată ce planuri are pentru primăvara acestui an:

„Trebuie, sunt obligată să o fac, doar că am amânat-o foarte mult timp, nepermis de mult timp. Trebuie să îmi fac o abdominoplastie pentru că am rămas cu foarte multă piele în exces la nivelul abdomenului. Acolo nu am voie să fac proceduri pentru că am acea operație foarte grea pe care am avut-o după ce am născut și trebuie să fac o abdominoplastie. Acum am zis că gata, la începutul lui martie mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept.”

Fiica lui Petre Roman a tot amânat această intervenție din lipsă de timp, dar are de gând să își organizeze toate sarcinile, astfel încât să se poată ocupa și de aspectul ei fizic. În ultima vreme i-a pus pe ceilalți pe primul loc și nu și-a permis să facă tot ce și-ar fi dorit.

„Am amânat-o vreo 5 ani. De asta am tot amânat-o, pentru că trebuie să pun stop vreo 2-3 săptămâni și îmi este foarte greu să pun stop. Sunt obișnuită să fac lucruri tot timpul, am un program foarte încărcat, foarte agitat, nu îmi place să stau degeaba. Am foarte multe responsabilități, foarte multe lucruri de făcut, trebuie să am grijă de Iza, de casă, de mama, de toate. Îmi este greu să pun stop, dar trebuie să o fac pentru mine, neapărat.”, a mai spus Oana Roman pentru Ego.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Cum a reușit să slăbească

Eforturile adunate au dat roade într-un final. Secretul ei a fost perseverența, căci de-a lungul timpului a încercat diverse diete și proceduri de slăbit. După ce și-a schimbat stilul de viață, transformarea fizică a devenit vizibilă.

„Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut.”, a mai zis Oana Roman.

Oana Roman după ce a slăbit, îmbrăcată într-o ținută neagră

În prezent, este brand ambassador-ul companiei care distribuie în România cele mai bune produse de remodelare corporală și are ocazia să testeze prima toate procedurile noi apărute în domeniu.

Citește și: Transformarea incredibilă a Monicăi Anghel. Cum arată vedeta astăzi, după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme

Surse foto: InstagramInstagramInstagram

Surse articol: EgoCancanPlaytechEgo

Articolul urmator
Oana Pellea, mărturisiri sincere și emoționante până la lacrimi despre părinții ei. "Mama a fost dragostea vieții mele"
Oana Pellea, mărturisiri sincere și emoționante până la lacrimi despre părinții ei. "Mama a fost dragostea vieții mele"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.