Slăbește și nu se mai oprește! Secretul taliei de viespe a Oanei Roman

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Oana Roman a ajuns aproape de nerecunoscut! Cu multă ambiție și determinare, vedeta a reușit să aibă cinci măsuri în minus la haine și să scape de multe kilograme. Oana Roman are un secret, pentru talia sa de viespe și este la îndemâna tuturor.

Vezi, în galerie foto, transformarea spectaculoasă a Oanei Roman, și cum a reușit să slăbească! 

Surse articol: Playtech / Click.ro / Fanatik

Sursă foto principală: Instagram Oana Roman / Oana Roman

Pusă la zid din cauza kilogramelor

Pusă la zid din cauza kilogramelor

Nu de puține ori, Oana Roman a avut de-a face cu răutățile oamenilor, mai ales în mediul online. Vedeta a fost jignită de multe ori, pe seama faptului că avea câteva kilograme în plus și chiar ea a fost cea care dintotdeauna a reușit să le închidă gura cârcotașilor, dând dovadă de multă încredere în ea.

 Sursa foto: Instagram

Le-a răspuns răutăcioșilor

Le-a răspuns răutăcioșilor

Oana Roman nu a tăcut niciodată și a răspuns vehement atacurilor din mediul online. Vedeta a fost acuzată de multe ori că își modifică pozele și că nu este sinceră în privința imaginii pe care o afișează. "Atât s-a spus despre mine că arăt într-un anume fel, încât oamenii și-au creat o imagine despre mine prin prisma a ceea ce alții le-au spus. Nu au mai trecut imaginea prin filtrul minții și ochilor lor. Au luat de bun ceea ce li s-a spus și s-a împământenit în mintea lor o imagine creată de alții. Ani de zile li s-a spus că sunt o grasă care mănâncă shaorma... pe toate canalele posibile s-a transmis această imagine în mod repetat și obsesiv. S-au scris articole, s-au făcut bancuri, s-au desenat caricaturi. Oamenii au rămas în minte cu această percepție.", a scris Oana Roman pe blogul personal, în 2016.

Sursa foto: Instagram

În urmă cu un an a început să slăbească

În urmă cu un an a început să slăbească

Oana Roman s-a decis să scape de kilogramele în plus cu aproximativ un an. De atunci, vedeta frecventează o clinică specializată pe proceduri de remodelare corporală, dar a reușit și să-și creeze o dietă personalizată, care i-a permis să nu renunțe la alimentele favorite. 

"Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva. Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite.", a spus Oana Roman, într-un story, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Nu a renunțat la dulciuri

Nu a renunțat la dulciuri

Oana Roman are o dietă care îi permite să mănânce câte puțin din toate. Vedeta a mărturisit, la un moment dat, că urăște ideea de a-i fi interzis un anumit aliment, astfel că preferă să guste din orice, dar în cantități mici, astfel încăt să își satisfacă doar pofta. Chiar dacă Oana Roman urmează o dietă, nu a renunțat la dulciuri.

"Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală.", a mai spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Femeia pentru care Petre Roman și-a lăsat soția și a uitat de fiica lui arată incredibil la 47 de ani

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Oana Roman a fost acuzată că trăiește din banii lui Petre Roman. Ce a avut de spus public

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.