Opt sfaturi de la Elle Macpherson, fostul model care arată fabulos la 52 de ani

Redactor Andreea Baluteanu

Supranumită „The Body” în zilele ei de glorie în lumea modellingului, Elle Macpherson continuă să arate senzaţional şi la vârsta de 52 de ani! La fel ca o altă vedetă de la Hollywood care sfidează trecerea timpului, Jane Fonda, Elle este „abonată” la o viaţă sănătoasă şi este convinsă că frumuseţea exterioară trebuie să fie semnul unui trai echilibrat!

Descoperă în galerie sfaturile acestei femei senzaţionale, care ne împărtăşeşte principiile care au ajutat-o să îşi păstreze tinereţea. Noi am proclamat-o pe modelul Elle Macpherson o adevărată sursă de inspiraţie!

Eşti ceea ce mănânci!

Eşti ceea ce mănânci!

Nu este prima vedetă care ne atrage atenţia asupra importanţei unei alimentaţii sănătoase, dar cu siguranţă se numără printre cele mai bune exemple de „tinereţe fără bătrâneţe”. Fostul model Elle Macpherson este adepta dietei alcaline, renunţând de ceva vreme la lactate, carne roşie şi produse din grâu. Ce mănâncă în schimb? Fructe, ovăz sau ouă la micul dejun, peşte şi legume la prânz, salate la cină și desert ce constă în budincă de seminţe de chia sau ciocolată neagră.

Fă mişcare!

Fă mişcare!

Nici nu ne-am fi aşteptat ca un asemenea trup să fie menţinut fără trudă! Ellle practică cel puţin 45 de minute de mişcare pe zi şi adoră yoga, joggingul, înotul, plimbările, surful şi fitnessul. „Desigur, este simplu să faci sport atunci când eşti vedetă”, ai putea spune. La fel ca oricare altă femeie, Elle mărturiseşte că se confruntă cu lipsa timpului, dar că rezolvă acest impas programându-şi zilnic în agendă sesiunile de sport şi de meditaţie!

Renunţă la vicii!

Renunţă la vicii!

În cazul în care te aşteptai să îţi menţii micile obiceiuri nesănătoase şi să arăţi senzaţional la 50 de ani, fostul model Elle Macpherson îţi taie speranţa din rădăcini! Ea nu fumează, nu consumă alcool şi nu pierde (prea des) nopţile, dovedind că trupul perfect cu moderaţie se ţine!

Gândeşte... altfel!

Gândeşte... altfel!

Elle se mândreşte cu originile ei australiene! Datorită filosofiei ei native, fostul model spune că priveşte cu mai multă relaxare problemele de sănătate: ea este adepta medicinei alternative, a acupuncturii şi a alimentaţiei organice. În plus, meditaţia a ajutat-o să înţeleagă că „este mai important să te simţi bine în propria piele decât să arăţi de milioane”, aşa cum a declarat pentru site-ul intothegloss.com.

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator Arată absolut fabulos, întinerește pe zi ce trece! Ce face Cher ca să se mențină tânără și în formă, la peste 75 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.