Nu Skin

Secretele lui Jane Fonda pentru tinereţe veşnică!

Redactor Andreea Baluteanu

Jane Fonda este una dintre marile actriţe ale Cetăţii Filmului, cu o carieră care se întinde pe durata a zeci de ani şi două Oscaruri la activ. Însă nu ne „minunăm” doar în faţa performanţelor ei din carieră, ci şi grație aspectului fizic cu adevărat impresionant! Jane Fonda are aproape 80 de ani (împlineşte 79 în acest an) şi arată extraordinar în continuare!

Vei descoperi în galerie secretele actriţei care a sfidat bătrâneţea! Nu crezi în miracolul tinereţii veşnice? Jane Fonda îţi demonstrează că poţi fi frumoasă la orice vârstă!

Tu ce părere ai despre această legendară actriţă?

Practică sport constant!

Practică sport constant!

Sedentarismul este unul dintre inamicii unei vieţi lungi şi sănătoase! Jane Fonda a fost o fanatică a fitnessului încă din anii '70, când sportul nu era o modă, așa cum este în prezent. Ea accentuează importanţa mişcării, mai ales la vârstele înaintate. Nu este obligatoriu să mergi la sală: chiar şi exerciţiile efectuate acasă, stretchingul, plimbările după cină, coborâtul şi urcatul pe scări sau simplul fapt că te ridici de pe scaun la fiecare oră vor fi importante pe termen lung.

Învaţă să mănânci corect!

Învaţă să mănânci corect!

Dacă fast-foodul şi semipreparatele sunt cele mai bune prietene ale tale, este probabil să nici nu mai apuci vârsta lui Jane Fonda! Vedeta ne îndeamnă să înlocuim grăsimile rele şi dulciurile cu legume şi fructe proaspete, să ne hidratăm constant şi să consumăm carbohidraţi complecşi. De asemenea, Jane Fonda aplică dieta pe culori cu sfinţenie: mănâncă 4-5 alimente din culorile roşu, albastru/mov, galben/portocaliu, verde şi alb pe zi şi te vei bucura de tinereţe fără bătrâneţe!

Dormi mai mult, nu mai puţin odată cu vârsta!

Dormi mai mult, nu mai puţin odată cu vârsta!

Cu siguranţă te-ai lovit şi tu de preconcepţia că, odată cu vârsta, nu mai ai nevoie de prea multe ore de somn! Dimpotrivă, Jane Fonda doarme 8-9 ore în fiecare noapte şi te îndeamnă să faci la fel, pentru că astfel vei stimula reîntinerirea celulară şi îţi vei proteja creierul. Dacă te confrunţi cu insomnii, practică sport, renunţă la cafeină după prânz şi nu te abate de la remediile naturale, cum ar fi o cană de lapte îndulcit cu puţină miere.

Luptă împotriva obiceiurilor nocive!

Luptă împotriva obiceiurilor nocive!

Cu toţii le avem: poate că adori dulciurile, te relaxezi prea des în compania unui pahar cu vin sau eşti prietenă la cataramă a mâncatului la fast-food. Jane Fonda a avut şi ea o tinereţe aventuroasă, dar a renunţat la fumat şi la alcool. De asemenea, dacă îţi doreşti o tinereţe veşnică, actriţa subliniază şi necesitatea de a limita consumul de zahăr, sare şi mâncăruri procesate.

Surse foto: Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta