Ozzy Osbourne, spitalizat de urgență din cauza gripei

Ozzy Osbourne, spitalizat de urgență din cauza gripei

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Ozzy Osbourne a fost transportat de urgență la spital, din cauza unor complicații făcute de lal gripă. Artistul, ajuns la vârsta de 70 de ani, a fost nevoit să își anuleze, din cauza bolii, turneul european No More Tours 2 - anunțat ca ultimul turneu al prolificei sale cariere - și să îl reprogrameze pentru luna septembrie a acestui an.

Ozzy si Kelly Osbourne

Sharon Obsbourne, soția lui, a ținut să mulțumească fanilor și tuturor celor care au lăsat mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică starului rock, prin intermediul contului ei de Twitter: "După cum unii dintre voi ați auzit, Ozzy a fost internat în spital, în urma unor complicații din cauza gripei. Doctorii săi consideră că acesta este cel mai bun mod de a îl face să se recupereze cât mai rapid. Mulțumesc tuturor pentru îngrijorarea și dragostea de care ați dat dovadă."

Aceasta este a doua spitalizare a lui Ozzy Osbourne în decurs de câteva luni, după ce în luna octombrie a anului trecut a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei infecții la mână apărute în urma unui stafilococ. 

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu cancer!
Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu cancer!
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.