Pandemia i-a umflat conturile. Cum a făcut Andreea Marin 1 milion de euro în 2020

Pandemia i-a umflat conturile. Cum a făcut Andreea Marin 1 milion de euro în 2020

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Andreea Marin este exemplul viu că se poate, chiar și în aceste vremuri incerte și dificile. Fosta "zână a surprizelor" a dezvăluit că pentru ea anul 2020 a fost unul plin de noroc. Și asta se datorează faptului că a reușit să își umfle conturile cu suma de un milion de euro.

S-a întors recent pe micul ecran cu același entuziasm și carismă cu care ne-a obișnuit de peste 20 de ani. Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, a revenit în forță la televiziunea națională, acolo unde prezintă emisiunea "Nu există nu se poate" în care oamenii vin să își spună poveștile și în care sunt prezentate adevărate lecții de viață. În paralel, Andreea Marin s-a ocupat de proiectele sale umanitare, iar în timpul pandemiei a avut mai mult timp pentru a se dedica fundației sale.

A făcut 1 milion de euro în 2020

Vedeta a reușit să strângă suma de un milion de euro în acest an și consideră că, în ciuda faptului că în ultima perioadă anumite proiecte s-au anulat, campania sa umanitară merge ca pe roate și a înregistrat o creștere financiară fantastică.

Sursa foto: Instagram

"Totul a fost dat peste cap, recunosc. Multe proiecte au căzut, din păcate. Timp de șase luni nu am făcut decât exclusiv muncă umanitară, organizând strângeri de fonduri și convoaie umanitare în toată țara prin campania creată pentru asta, 'Prețuiește viața'. Am depășit un milion de euro, adunând cele necesare, ajungând astfel cu ajutoarele noastre în toate județele țării și în peste 40 de spitale. A fost probabil cea mai grea muncă. Nu mi-aș fi închipuit imprevizibilul acestei campanii înainte să o trăiesc. Dar solidaritatea trezită în românii de aici și de peste hotare m-a încurajat și a ținut loc de somn.", a povestit Andreea Marin, pentru Unica.ro.

Citește și: Maștera din poveste sau mama vitregă ideală? Cum se poartă soția lui Bănică cu copiii vitregi, adevărul a ieșit la suprafață

În ciuda faptului că Andreea Marin are o experiență de peste două decenii în televiziune, recunoaște că încă are emoții atunci când numără secundele până când va intra în direct. Iar acest lucru se datorează faptului că, precum ea mărturisește, este perfecționistă și își dorește să îi iasă totul așa cum își dorește.

"Am emoții, da, de fiecare dată. Sunt perfecționistă, recunosc. Și când nu voi mai avea emoții, cum voi fi în stare să le transmit mai departe? Cred în forța emoțiilor și în autenticitatea lor.", a declarat Andreea Marin, pentru sursa citată.

Are o relație discretă

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 34 de ani, consulul României în Libia, din anul 2017. Vedeta și iubitul ei locuiesc împreună cu fiica ei, Violeta, într-o vilă din Capitală.

Sursa foto: Captură YouTube

Andreea Marin păstrează discreția în privința vieții sale personale și evită să participe la evenimente mondene alături de membrii familiei sale, preferând să iasă în evidență în showbiz doar prin prisma activităților sale profesionale. 

Surse articol: Unica.ro / Playtech / Stiri24h

Sursa foto principală: Instagram Andreea Marin

Surse foto: Instagram, Captura YouTube

Articolul urmator
Cum își menține Andreea Bălan silueta de invidiat: „Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții”
Cum își menține Andreea Bălan silueta de invidiat: „Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții”
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.