Parcă abia ieri născuse, ce trece timpul! Vezi ce mare s-a făcut fetița Amaliei Enache

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

În urmă cu patru ani, viața Amaliei Enache a luat o direcție complet diferită. Jurnalista a experimentat pentru prima oară rolul de mămică, iar de când a adus-o pe lume pe micuța Alma, universul ei s-a schimbat radical. Anii au trecut, iar acum fetița Amaliei Enache este la grădiniță și s-a transformat într-o mică domnișoară, de care mama ei celebră este extrem de mândră!

Vezi în galeria foto cât de mare s-a făcut fetița Amaliei Enache, micuța Alma!

A devenit mamă la 39 de ani

A devenit mamă la 39 de ani

Ziua de 9 august 2016 va fi mereu întipărită în inima și sufletul Amaliei Enache. La vârsta de 39 de ani, jurnalista a devenit mămică pentru prima oară, iar viața ei a căpătat alt sens. Micuța ei, care a primit numele de Alma, i-a împlinit cea mai mare dorință și i-a schimbat complet traiectoria. Pe atunci, știrista declara că momentul în care și-a cunoscut fetița a fost miraculos și atunci a învățat cu adevărat ce înseamnă dragostea pură.

Sursa foto: Instagram

Cine este tatăl Almei

Cine este tatăl Almei

Amalia Enache, în vârstă de 43 de ani, și tatăl Almei, Claudiu Anghel, în vârstă de 33 de ani, sunt un cuplu foarte discret, ce își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii celor curioși. Partenerul jurnalistei este un make-up artist cunoscut în domeniu, ce locuiește în prezent în Argentina. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când lucrau împreună, iar Amalia Enache spune că se simte împlinită și fericită, datorită fiicei sale și a partenerului său. 

Sursa foto: Instagram

Sunt o familie discretă

Sunt o familie discretă

Amalia Enache a preferat dintotdeauna să nu amestece viața personală cu cea profesională. Este o mămică și o parteneră dedicată și reușește să își țină familia unită, chiar dacă între ea și tatăl fetiței sale este o distanță mare, el locuind în Argentina. Jurnalista a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că nu ar schimba nimic la povestea ei de iubire.

"Când situaţia e aşa cum e, dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste.", a declarat vedeta, conform Libertatea.

 

Sursa foto: Instagram

Alma este obișnuită cu vacanțele

Alma este obișnuită cu vacanțele

Micuța Alma a cunoscut lumea călătoriilor încă din primele luni de viață. Amalia Enache și-a dus fetița în Argentina, la puțin timp după ce a născut-o. Apoi, a continuat să își ia micuța peste tot prin lume și împreună au vizitat țări precum Spania, Brazilia, Italia, Portugalia și Spania. Cele două obișnuiesc să călătorească foarte mult și prin țară și iubesc tradițiile românești.

Sursa foto: Instagram

Articolul urmator Vezi cât de mare și frumos s-a făcut Tiago, fiul lui Adrian Mutu și al soției lui, Sandra

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.