Paula Seling este mamă de 6 ani. Motivul pentru care a ținut totul secret

Ramona Jurubita

Cântăreața Paula Seling (43 de ani) a fost adesea presată cu întrebări de genul „Când faci un copil?”, „Când vei deveni mamă?”. Întotdeauna a fost o prezență discretă, așa că nu a dat curs acestor provocări și a continuat să își vadă liniștită de viață. Ce nu știau mulți dintre curioși era că vedeta deja avea pe cineva acasă care o striga „mami”.

Interpreta piesei „Timpul” a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani, împreună cu fostul soț Radu Bucura. Familia nu a dorit să facă public acest lucru, dar acum ceva s-a schimbat. Elena Bucura Seling, căci așa o cheamă, a împlinit vârsta de 9 ani și s-a simțit pregătită să facă față presiunilor exterioare. În tot acest timp, cântăreața și fostul ei soț au dorit să o protejeze pe copilă, acesta fiind și motivul pentru care au ținut-o departe de ochii presei.

Vestea că Paula Seling este mamă de atât de multă vreme a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce vedeta a postat și imagini cu minunea din viața ei.

Iată mesajul lung și emoționant prin intermediul căruia urmăritorii ei din mediul online au făcut cunoștință cu fiica sa:

„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine...
Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat.
Este frumoasă, este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi.

La cei aproape 9 ani pe care îi are, Elena a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă. Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial si pot sa se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură sa înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fata oricăror situații. Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei și starea ei de fiecare zi.

Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din viețile noaste, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună.

În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însa dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că "Paula Seling nu are copii!".

Înainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări în interviurile mele, despre intimitatea familiei și am încercat sa ma asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în așa fel încât să o afecteze pe ea. S-au găsit, însă, jurnaliști care nu înțeleg că intimitatea este un drept și că un răspuns evitat are un anumit rost, iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook-uri incitante pentru click-uri. M-am mirat și m-a afectat, gândindu-mă la ce o fi în inimioara ei. I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri si apariții mai vechi, înainte ca Dumnezeu sa o aducă în familia noastră. I-am explicat că am așteptat ca ea sa fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă a venit la mine și mi-a spus: "Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine".

I-am spus asta tatălui ei și împreună am decis ca, după șase ani de când Elena a stat ferită de gândurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.

Mi-aș dori ca lumea să fie respectuoasă și blândă, așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media care știau de draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie.
Vă îmbrățișez cu drag.”, a scris cântăreața pe Facebook și Instagram.

Cum ți se pare toată această situație? Poate și tu te numeri printre cei luați prin surprindere de o asemenea poveste, dar intenția mamei a fost aceea de a-și feri micuța de răutățile vremurilor pe care le trăim. Știm cu toții că, uneori, copiii vedetelor sunt bombardați cu tot felul de cuvinte dure.

Citește și: Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! A împlinit 15 ani și este o adevărată domnișoară

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: A1WowbizFacebook

Articolul urmator Paula Seling a divorțat după 17 ani de mariaj? Ce declarație a făcut soțul ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.