Paula Seling este mamă de 6 ani. Motivul pentru care a ținut totul secret

Paula Seling este mamă de 6 ani. Motivul pentru care a ținut totul secret

Ramona Jurubita

Cântăreața Paula Seling (44 de ani) a fost adesea presată cu întrebări de genul „Când faci un copil?”, „Când vei deveni mamă?”. Întotdeauna a fost o prezență discretă, așa că nu a dat curs acestor provocări și a continuat să își vadă liniștită de viață. Ce nu știau mulți dintre curioși era că vedeta deja avea pe cineva acasă care o striga „mami”.

UPDATE 23 iunie 2023: Paula Seling a acordat recent un interviu colegilor noştri de la OK! Magazine, interviu la care a asistat și fiica ei Elena, în vârstă de 9 ani. Cântăreața în vârstă de 44 de ani a mărturisit că o consideră pe cea mică sufletul ei pereche, într-un scurt dialog savuros cu ea:

Reporter: Paula, pare că ţi-ai găsit un suflet-pereche.

Paula: Da, Elena este scumpetea mea.

Ai vrut de la început fetiţă?

Elena: (către Paula) Sau ai vrut băieţel?

Paula: (către Elena) Pe tine te-am vrut, draga mea, de la început! Când te-am văzut prima oară, am ştiut că tu eşti fetiţa mea.

Cele două au foarte multe lucruri în comun, mai ales pasiunea pentru muzică. Cu toate astea, rămâne de văzut dacă Elena o va urma în carieră.

Care a fost cea mai mare temere a artistei de când a devenit mamă? "Să nu fac ceva care să-i dăuneze, să n-o răsfăţ prea mult sau să nu fiu prea strictă. Dorinţa mea cea mai mare este ca ea să aibă o copilărie fericită, un reper în viaţa ei de adult.", s-a confesat ea.

Totodată, Paula Seling a ținut să menționeze cum i-a explicat fiicei sale divorțul de Radu Bucura. La întrebarea "Cum i-ai explicat faptul că tu şi tatăl ei vă veţi separa şi că lumea ei se va împărţi în două?", răspunsul vedetei a venit rapid, simplu și ferm: "Lumea Elenei nu s-a împărţit în două. Noi suntem foarte prezenţi în viaţa ei, discutăm ce-i mai bine pentru ea, ne sfătuim, ba chiar uneori ne întâlnim toţi trei. Lumea ei este la fel, ba chiar îi place mult că există anumite schimbări. Are două case, o viaţă foarte colorată şi am constatat că îi place foarte mult aşa."

UPDATE 16 iunie 2023: Paula Seling este încă rezervată în declarații când vine vorba de viața personală, așa că vorbește foarte rar despre familia ei și despre fiica pe care a adoptat-o în mare secret în urmă cu aproximativ șapte ani. Deși a recunoscut că a divorțat, nu a dorit să ofere detalii despre motivele separării și s-a concentrat pe legătura pe care o păstrează cu fostul soț, de dragul Elenei, fetița pe care au înfiat-o împreună. Într-un interviu acordat pentru revista Ca Tine, a dezvăluit cum se vede ea în rolul de mamă:

„Mie mi se pare că sunt echilibrată și că îmi tratez copilul ca pe un adult. Consecința acestui tip de atitudine se vede, ea fiind un copil cu un vocabular dezvoltat, cu care poți să duci o discuție destul de matură. E un copil foarte puternic și am lăsat-o de foarte multe ori să-și folosească forțele pentru a depăși anumite situații și am intervenit doar atunci când am știut că are nevoie de ajutorul meu. Îmi place să cred că sunt o mamă afectuoasă.”

Și ca orice părinte, se gândește, în primul rând, la fericirea copilului. Este permisivă când vine vorba de alegerile fiicei sale și nu are de gând să o influențeze în vreun fel. În plus, este hotărâtă să o susțină în orice situație.

„Îmi doresc să fie fericită și să găsească un drum care să o facă fericită. N-am să-i impun niciodată ce să devină. Dacă ea își va dori să fie cântăreață este alegerea ei. Dacă va dori să fie medic, atunci este alegerea ei. Eu pot doar să-i ofer mijloacele prin care ea să-și poată descoperi talentele pe care le are.”

Se întâmplă adesea ca persoanele publice să își lase copii exclusiv în grija bonelor, din cauza programului încărcat pe care îl au. Dar Paula Seling nu este o astfel de mamă, căci se asigură întotdeauna că fiica ei crește frumos, sub îndrumarea ei și a fostului soț. Iată ce a mai dezvăluit pentru sursa menționată anterior:

„Este o îmbinare armonioasă. Elena vine uneori la anumite evenimente și îi place. Eu mă bucur că ea este fericită cu ceea ce fac eu. Lucrurile se îmbină foarte ușor. Eu și tatăl e suntem oameni care au uneori deplasări, atunci facem cu schimbul sau găsim soluții pentru a o crește frumos.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)

UPDATE 17 mai 2023: Deși nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței sale, Paula Seling încearcă să îi ofere acesteia în continuare o copilărie lipsită de griji. O ajută să nu simtă foarte tare că lucrurile arată diferit acum în familia lor și face tot posibilul pentru a petrece suficiente momente cu ea.

Este adevărat că programul unui artist este întotdeauna încărcat, dar solista piesei „Ploaie în luna lui marte” știe cum să își organizeze activitățile, astfel încât să fie prezentă în viața copilului său. Interesant este că Elena a învățat de la mama ei să facă o mulțime de lucruri și a preluat de la ea pasiunea pentru artă. Chiar dacă nu s-a îndreptat către muzică, fetița își încearcă acum norocul și talentul în actorie.

„Am avut timp să parcurg suficiente etape în dezvoltarea Elenei, de la vârsta de 3 ani până acum, la 9. Facem lecții, ne jucăm, gătim, ne machiem, vine la concerte, îmi spune ce îi place și ce nu la muzica mea. Elena are o inteligență afectivă deosebită, ieșită din comun. E un fel de copil-rachetă, afectuoasă, fermă în opinii, dar și actriță. De altfel, face și cursuri de specialitate, impersonează figuri din filme sau desene animate și mă uimește cu capacitatea ei de a juca. (...) Elena nu s-a îndreptat către o direcție muzicală, deși îi plac baletul și dansurile. Are o constituție atletică și e foarte inteligentă. Nu insist pe nimic, ce va dori ea va face.”, a povestit Paula Seling pentru revista Viva.

Divorțul dintre artistă și fostul partener nu a schimbat cu nimic legătura pe care amândoi și-au construit-o cu fetița pe care au adoptat-o în urmă cu șase ani. În continuare, și Radu Bucura este la fel de implicat în creșterea și educația ei. De obicei, stă cu ea când Paula Seling este plecată la concerte, după cum a declarat chiar vedeta în cadrul aceluiași interviu:

„Cu excepția momentelor când sunt plecată la concerte și stau cu ea mama mea, tatăl ei sau bunica din partea tatălui, petrecem mult timp împreună și avem o viață de familie foarte normală.”

În ciuda statutului de persoană publică pe care îl are de ani de zile, Paula Seling încearcă să fie o mamă prezentă și implicată în viața micuței sale, fără să facă în vreun fel abuz de notorietatea pe care a câștigat-o în timp.

„De șase ani, cred că sunt o mamă ca toate mamele, care își dorește ce e mai bun pentru copilul ei. Nu înseamnă că nu greșesc niciodată, dar sunt genul de părinte care discută toate astea cu copilul și mă străduiesc să fac tot ce pot pentru ca Elena să fie fericită, să crească frumos și să aibă toate ușile deschise.”, a mai spus ea pentru sursa mai sus menționată.

-------------

Știrea inițială

Interpreta piesei „Timpul” a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani, împreună cu fostul soț Radu Bucura. Familia nu a dorit să facă public acest lucru, dar acum ceva s-a schimbat. Elena Bucura Seling, căci așa o cheamă, a împlinit vârsta de 9 ani și s-a simțit pregătită să facă față presiunilor exterioare. În tot acest timp, cântăreața și fostul ei soț au dorit să o protejeze pe copilă, acesta fiind și motivul pentru care au ținut-o departe de ochii presei.

Vestea că Paula Seling este mamă de atât de multă vreme a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce vedeta a postat și imagini cu minunea din viața ei.

Iată mesajul lung și emoționant prin intermediul căruia urmăritorii ei din mediul online au făcut cunoștință cu fiica sa:

„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine...
Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat.
Este frumoasă, este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi.

La cei aproape 9 ani pe care îi are, Elena a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă. Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial si pot sa se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură sa înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fata oricăror situații. Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei și starea ei de fiecare zi.

Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din viețile noaste, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună.

În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însa dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că "Paula Seling nu are copii!".

Înainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări în interviurile mele, despre intimitatea familiei și am încercat sa ma asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în așa fel încât să o afecteze pe ea. S-au găsit, însă, jurnaliști care nu înțeleg că intimitatea este un drept și că un răspuns evitat are un anumit rost, iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook-uri incitante pentru click-uri. M-am mirat și m-a afectat, gândindu-mă la ce o fi în inimioara ei. I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri si apariții mai vechi, înainte ca Dumnezeu sa o aducă în familia noastră. I-am explicat că am așteptat ca ea sa fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă a venit la mine și mi-a spus: "Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine".

I-am spus asta tatălui ei și împreună am decis ca, după șase ani de când Elena a stat ferită de gândurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.

Mi-aș dori ca lumea să fie respectuoasă și blândă, așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media care știau de draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie.
Vă îmbrățișez cu drag.”, a scris cântăreața pe Facebook și Instagram.

Cum ți se pare toată această situație? Poate și tu te numeri printre cei luați prin surprindere de o asemenea poveste, dar intenția mamei a fost aceea de a-și feri micuța de răutățile vremurilor pe care le trăim. Știm cu toții că, uneori, copiii vedetelor sunt bombardați cu tot felul de cuvinte dure.

Citește și: Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! A împlinit 15 ani și este o adevărată domnișoară

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: A1WowbizFacebookVivaCatine

Articolul urmator
Daniela Crudu este însărcinată din nou la numai opt luni de când a devenit pentru prima dată mamă! Ce sex are bebelușul
Daniela Crudu este însărcinată din nou la numai opt luni de când a devenit pentru prima dată mamă! Ce sex are bebelușul
Care este cel mai mare secret al tău?
Incepe quiz
Care este cel mai mare secret al tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.