Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Porecla pe care Meghan Markle o poate folosi când i se adresează reginei

Luni, 18.06.2018
de Ana Munteanu

Vinerea trecută, regina Elisabeta a II-a și Meghan Markle au luat parte pentru prima dată împreună la un eveniment oficial din nodrul Angliei. Toată lumea a putut observa cât de bine s-au înțeles cele două în vizita din Cheshire, unde au inaugurat un pod şi un teatru. Dacă lucrurile vor continua în această direcție, proaspăta ducesă de Sussex va putea să renunțe cât de curând la formalități și să i se adreseze și într-un mod mai intim acesteia.

Când au pășit amândouă din tren la Runcorn, s-a putut auzi cum Meghan i-a spus reginei, simplu și respectuos, “Majestate”, adresare urmată de o reverență. Cu toatea acestea, conform redactorului-șef al revistei Majestății sale, Ingrid Seward, nu va mai fi loc de astfel de formalități din momentul în care cele două se vor apropia mai mult. ”Conversațiile celor două abundă în <<Ma’am>>/Madam/Doamnă, dar există o adresare, o poreclă mult mai informală pe care Meghan o va folosi pentru Regină, odată cu trecerea timpului” – a adăugat Ingrid. Și nu se referă la Lillibet, adresare rezervată doar pentru membri apropiați ai familiei și prieteni. Porecla pe care o folosea și regretata prințesă Diana când vorbea cu soacra sa va fi reînviată de ducesa de Sussex și este una extrem de caldă și înduioșătoare - ”Mama”.

Potrivit lui Judi James, expert în limbajul trupului, se vedea clar că regina era foarte relaxată în prezența lui Meghan și extrem de încrezătoare în abilitățile ei: ”La un moment dat chiar chicoteau amândouă ca două adolescente. Regina era absolut încântată de prezența ducesei, se purta de parcă îi era nepoată sau o prietenă apropiată. Meghan a scos la suprafață latura jucăușă a reginei”. Având în vedere apropierea de care au dat dovadă, este clar că nu va trece mult timp până când ducesa de Sussex i se va putea adresa într-un mod mult mai familiar monarhului Marii Britanii - ”Mama”. Și soția prințului Harry are câteva porecle, după cum a mărturisit chiar ea. Nu multă lume i se adresează cu ”Meghan” ei, ci cu Meg, MM, M&M sau Flower/Floare – alint folosit de mama ei, Doria Ragland, pentru ea, de când era o copilă.

Surse foto: Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!