Povestea cutremurătoare de viață a Irinei Petrea (SuperNanny): „M-am rugat să am foarte mulți copii”

Povestea cutremurătoare de viață a Irinei Petrea (SuperNanny): „M-am rugat să am foarte mulți copii”

Ramona Jurubita

SuperNanny este, fără doar și poate, cea mai cunoscută dădacă din România, după ce a fost gazda reality show-ului cu același nume difuzat la Prima TV. Deși în prezent nu mai lucrează în televiziune, românii își amintesc de emisiunile sale, dar și de sfaturile pe care le oferea telespectatorilor, folosindu-se de exemple concrete. Mulți copii au trecut prin mâna ei, dacă se poate spune așa, ceea ce înseamnă că a reușit să aducă la fel de mulți năzdrăvani pe drumul cel bun.

Irina Petrea în tinerețe, pe vremea când făcea parte din proiectul „SuperNanny” de la Prima Tv.

Acum, la 52 de ani, Irina Petrea a fost invitată la „În oglindă” și a stat de vorbă cu Mihai Ghiță, povestindu-i despre parcursul profesional, dar și despre dorințele și realizările în plan personal. Interviul a fost extrem de emoționant, fiindcă vedeta a povestit și despre problemele de sănătate care au împiedicat-o să aibă copii până la această vârstă.

Vizibil schimbată, și-a făcut apariția la fel de simplă cum o știe toată lumea, într-o ținută minimalistă, formată din cămașă albă și pantaloni negri. A preferat să apară nemachiată, iar cearcănele au ieșit în evidență, semn că multe dintre greutățile vieții și-au pus amprenta pe chipul său.

Irina Petrea (SuperNanny) în cadrul interviului „În oglindă”, îmbrăcată într-o cămașă albă simplă.

Prima durere mare pe care a simțit-o a fost în momentul în care a primit vestea că nu va putea deveni mamă. Întotdeauna și-a dorit să aibă mulți copii, chiar și înainte să fie căsătorită, pe vremea când nici măcar nu bănuia că este infertilă. De la această dorință arzătoare a luat naștere și cariera ei de succes în televiziune.

„La începutul acelui an, în 2005, în ziua de Bobotează, îmi înregistram mașina și era o coadă...Din cauza asta nu am putut să ajung la slujbă și m-am nimerit exact după ce s-a terminat de miruit. M-am rugat și știi ce m-am rugat? M-am rugat să am foarte mulți copii și să mă întorc în televiziune. Știi cât a durat? Șase luni. Am avut foarte mulți copii și de atunci n-au încetat să curgă. Și m-am întors în televiziune.”, a mărturisit aceasta.

Este o persoană credincioasă și crede în semnele primite de la Divinitate, mai ales că a avut mai multe experiențe similare. Deși de multe ori a primit ce și-a dorit, a avut și câteva momente în care a fost nevoită să se resemneze.

„Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea este faptul că n-am avut copii ai mei și m-am rugat pentru asta. Nu am stat cu mâinile în sân și știi vorba, „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă”. Am și făcut ceea ce trebuia din punct de vedere medical. Am fost foarte furioasă, am fost dezamăgită, am fost atât de afectată încât n-am mai putut lucra cu copiii. Nu mai puteam să îi văd pe stradă și să văd părinți, mai ales mame care făceau greșeli. (…) Mi-era greu să văd mame cu copii, dar îmi era și mai greu să văd mame cu copii care se comportau stupid față de copiii lor și făceau greșeli oribile în educație.”, a dezvăluit SuperNanny.

Durerea din sufletul ei a fost atât de mare încât s-a schimbat într-un om pe care nu-l mai recunoștea. A încercat apoi să înțeleagă motivele din spatele lecției pe care a avut-o de învățat.

„După care a venit un moment în care mi-am spus să stau un pic, fiindcă o iau razna cu capul. Și am spus că dacă nu s-a întâmplat asta, e pentru că așa a fost voia Celui de sus. Poate că și eu am făcut prostii, poate că am stat prea mult până să mă căsătoresc, poate am fost prea pretențioasă. Habar n-am, nu știu! Dar medicii mi-au spus că e vorba de o infertilitate pe care o am dintotdeauna. Nu a fost vorba doar de vârstă.”, a explicat vedeta.

Abilitățile de psiholog au ajutat-o să realizeze că ajunsese să aibă un comportament inadecvat, așa că a luat atitudine și a redevenit persoana care era înainte. După spusele sale, totul ține de conștientizare și de acceptare.

„În momentul în care am decis să accept că sunt lucruri peste mine și că sunt lucruri pe care nu le pot atinge, că dincolo de voința mea mai este și voința lui Dumnezeu, sau mai degrabă spus este mai ales voința lui Dumnezeu, știi cum mi-am revenit? Instantaneu, fără niciun fel de problemă!”, i-a mai spus ea moderatorului Mihai Ghiță.

Irina Petrea și Mihai Ghiță, față în față, în timpul interviului „În oglindă”.

Când a ajuns la un anumit nivel de maturitate și a înțeles că trebuie să trăiască viața pe care a primit-o, aceea în care nu se va regăsi niciodată în rolul de mamă, destinul i-a dat o nouă lovitură. A pierdut patru ființe dragi în numai doi ani.

„I-am pierdut în ultimii doi ani pe amândoi. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile, iar mama a murit la cinci luni după. Asta e! Pe mama am avut-o filmată cum a murit pentru că i-am pus camere video în casă. Aveam vecine care aveau cheia, doctorița, care era foarte aproape de ea. În fața camerei a intrat în comă și în câteva ore a ajuns la spitalul de neurochirurgie la Iași cu elicopterul! Dar nu se mai putea face absolut nimic.”, a povestit cu lacrimi în ochi.

Pierderea părinților a întărit-o și a pregăti-o pentru o nouă tragedie care a avut loc de curând în familia sa: moartea fratelui.

„A murit și fratele meu, acum trei luni. A făcut o ciroză și s-a dus. Eram frați numai de tată.”, a adăugat ea.

Pentru ca tabloul parcă desprins din filmele de groază să fie complet, a pierdut și animalul de companie. Pisica i s-a îmbolnăvit chiar în preajma sărbătorilor de iarnă și a făcut tot posibilul ca să nu o lase să își dea ultima suflare singură.

„De curând a murit și pisica mea. Poate o să pară stupid. În decembrie am descoperit-o cu un cancer sublingual, și pentru că mama a murit singură acasă, pentru că tata a murit singur în spital, eu nu mai puteam să las încă o ființă dragă să moară singură, de la cabinet fugeam acasă ca să fiu lângă ea. În vacanța de iarnă n-am plecat nicăieri, am stat numai cu ea.”, a mai zis Irina Petrea.

Fosta vedetă de la Prima TV este acum un psiholog renumit, are propriul cabinet și se bucură de o căsnicie împlinită, alături de bărbatul vieții sale. El a sprijinit-o în toate situațiile grele prin care a trecut, deși au o relație la distanță. Legătura dintre ei este bazată pe încredere, având în vedere că au avut și perioade în care s-au văzut doar trei săptămâni pe an. SuperNanny nu s-a lăsat doborâtă de nimic și continuă să fie o persoană rațională, încercând să nu își piardă credința din suflet.

Citește și: Îți mai aduci aminte de ea? Ce face astăzi Raluca Arvat, prima femeie care a prezentat un jurnal de știri sportive la o televiziune comercială

Surse foto: Youtube, Youtube

Surse articol: YoutubeLibertateaBzi

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de legendarul Sandokan? Povestea captivantă de viață a actorului indian, Kabir Bedi
Vă mai aduceți aminte de legendarul Sandokan? Povestea captivantă de viață a actorului indian, Kabir Bedi
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.