Povestea de viață a Danielei Nane, fostă Miss România: „Nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă”

Povestea de viață a Danielei Nane, fostă Miss România: „Nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă”
Ramona Jurubita

Daniela Nane (51 de ani) este una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră, iar frumusețea ei a fost dintotdeauna apreciată. A fost inclusiv prima femeie care a câștigat titlul de „Miss România” după Revoluția din 1989 și s-a bucurat de un succes impresionant de la o vârstă fragedă. Nu doar iubitorii de teatru și de film îi cunosc realizările, căci a reușit să se facă remarcată la scară largă. Însă, ce nu știu mulți este povestea sa impresionantă de viață.

Poate unii oameni sunt tentați să creadă că este doar o femeie frumoasă care a avut parte de multe uși deschise în carieră datorită aspectului fizic, dar adevărul este cu totul altul... Când nu avea încă experiență în domeniu, a trebuit să îndure multe nedreptăți, tocmai pentru că era frumoasă. Sună paradoxal, nu?

Viața ei nu a fost deloc roz, fiindcă s-a lovit și ea de provocări, ca tot omul. A întâmpinat primele greutăți chiar în copilărie și chiar a fost la un pas de moarte. Din fericire, destinul ei nu a fost curmat în acel moment, așa că ne putem bucura astăzi de piesele de teatru și filmele în care joacă.

În galeria foto găsești întreaga poveste de viață a Danielei Nane și tot acolo descoperi care au fost momentele cheie în cariera sa. A fost un copil constrâns de sistemul comunist, dar a reușit să devină o femeie puternică și admirată de mulți.

A avut o copilărie grea din cauza lipsurilor din vremea comunistă Vezi galeria foto » Debutul în actorie nu a fost unul ușor A fost dintotdeauna o prezență discretă

Surse foto: Facebook, Instagram, FacebookFacebookFacebook, Facebook, Facebook, FacebookFacebook

Surse articol: A1SpynewsYoutubeCristinastanciulescuClickpentrufemeiLibertateaClickVivaBziVivaClick

Articolul urmator
Daniela Nane s-a afișat pentru prima dată public cu mai tânărul ei iubit
Daniela Nane s-a afișat pentru prima dată public cu mai tânărul ei iubit
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.