Povestea de viață cutremurătoare a lui Clotilde Armand: cum și-a revenit după ce i-au murit 2 copii

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Clotilde Armand a reușit să obțină scaunul de primar al Sectorului 1 din Capitală, în urma alegerilor locale ce au avut loc recent. Însă puțini știu că în spatele zâmbetului său se ascunde o adevărată dramă. Ea a pierdut doi copii, iar familia ei a trăit o suferință de neimaginat.

Află, în galeria foto, povestea de viață cutremurătoare a lui Clotilde Armand!

Clotilde Armand și soțul sunt căsătoriți de 23 de ani

Clotilde Armand și soțul sunt căsătoriți de 23 de ani

Clotilde Armand, în prezent în vârstă de 47 de ani, și soțul ei, Sergiu Moroianu, s-au cunoscut în urmă cu două decenii la Massachusetts Institute of Technology din Cambridge. În anul 1997 s-au căsătorit și, după ce ambii au terminat studiile, s-au mutat permanent în România, în anul 1999. În urmă cu cinci ani, actualul primar al Sectorului 1 a obținut cetățenie română.

Sursa foto: Pinterest

S-a îndrăgostit de România

S-a îndrăgostit de România

Clotilde Armand și-a rugat soțul să o aducă în România, pentru a vedea cu ochii ei frumusețile patriei, înainte de o duce la Altar. Ea s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră, după o excursie în munții Făgăraș.

"Făceam un internship, un stagiu, o practică la Paris și timp de o săptămână am scăpat de practica aceasta și am luat un avion și am ajuns în București. Am stat două zile în București și imediat m-a dus la munte, în munții Făgăraș și a fost o descoperire extraordinară, a fost un șoc vizual, estetic. Și am spus da, o să venim în Romania.", a mărturisit Clotilde Armand pentru Gândul, în Campania electorală din urmă cu patru ani.

Sursa foto: Pinterest

Fetița ei s-a stins la doar 4 luni de viață

Fetița ei s-a stins la doar 4 luni de viață

Clotilde Armand și soțul ei au avut împreună șase copii. Noul primar al Sectorului 1 are o carieră fructuoasă și o familie fericită, însă nu multă lume știe că doi dintre copiii ei au murit, unul dintre ei la vârsta de doar 4 luni. Tragediile au venit ca un trăznet pentru familia ei și nici acum nu își poate reveni din șoc.

"Cand s-a născut Ondine, am înțeles ca toți bebelușii mei vor semăna între ei. Numai prin felul în care îi înfășam ca bebeluși îi vom recunoaște mai târziu în poze. Când a venit vara, am plecat la părinții mei să o botezăm pe Ondine. Eram toți fericiți, am mâncat drajeurile tradiționale, cum este obiceiul la botezuri în Franța. O săptămână mai târziu, Ondine nu s-a mai trezit din somn. Se apropia de patru luni. Medicii au făcut o autopsie completă și concluzia a fost că a murit de sindromul morții subite a sugarului. A fost primul nostru șoc puternic din viață. Nici nu știam că se poate întâmpla acest lucru.", a scris Clotilde Armand în cartea autobiografică "Am ales România".

Sursa foto: Pinterest

Și-a pierdut și a doua fetiță

Și-a pierdut și a doua fetiță

Clotilde Armand și-a pierdut a doua fetiță pe când Clara avea doar zece ani. Ea a povestit, cu sufletul dărâmat, în cartea sa autobiografică, despre întâmplarea care i-a marcat viața. Fiica politicianei a murit în urma unui accident petrecut în Paris, ea fiind lovită de un șofer de motocicletă.

"Preadolescența era greu de gestionat pentru noi, părinții, dorința Clarei de libertate. Voia să aibă opiniile ei și să se ducă liberă oriunde. Magazinul ei favorit la Versailles era o librărie, în care găseai și cărți, și hârtie colorată, și creioane… Clara își petrecea mult timp acolo să-și aleagă lecturile… A fost pe 26 septembrie, în jurul orei 18:00. Pe un imens bulevard care ține de la castel până la ieșirea din oraș spre Paris. A fost lovită de un motociclist care se grăbea.", a povestit Clotilde Armand.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Facebook, Captura YouTube, Pinterest

Articolul urmator Povestea cutremurătoare de viață a Irinei Petrea (SuperNanny): „M-am rugat să am foarte mulți copii”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.9 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.