Povestea unei legende. Cum s-a luptat Christopher Reeve cu viața până-n ultima clipă

Alida Enache

A fost un împătimit al sporturilor extreme și exact pasiunea sa avea să-i aducă sfârșitul. Christopher Reeve sau celebrul Superman, după cum îl știe o lume-ntreagă, nu a avut o viață prea lungă, din păcate, însă s-a asigurat că a trăit cu mare patos fiecare secundă în parte... chiar și după ce a rămas paralizat.

Au trecut aproximativ două decenii de când și-a dat ultima suflare, însă Christopher Reeve va rămâne întotdeauna în amintirea publicului larg mulțumită lucrurilor pe care le-a făcut cât timp și-a dus veacul pe acest pământ. Nu doar că a fost un actor și regizor de excepție, dar și-a dedicat mare parte din viață cercetărilor și ajutorării celor care, la fel ca el, s-au ales cu paralizie.

Artistul a avut o viață incredibilă timp de mai bine de 40 de ani, însă soarta nu l-a scutit de suferință. După dramaticul accident de călărie din 1995, el a aflat, cu adevărat, ce înseamnă durerea și disperarea absolută. A vrut să își ia viața de nenumărate ori, însă femeia care i-a fost alături până în ultima clipă s-a asigurat că nu-și va irosi în felul acesta existența.

Citește și: Leonardo DiCaprio, așa cum nimeni nu-l știa până acum. Detalii neștiute despre viața lui

Viața de dinainte de paralizie Vezi galeria foto » Un mândru tătic Tragicul moment

Surse foto: Getty

Surse articol: EwChristopherreeve, Biography

Articolul urmator Viața demnă de scenariu de film a unei voci de aur. Ce poveste a ascuns Aretha Franklin

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.