Nu Skin

Prin ce clipe grele trece tatăl lui Teo Trandafir. Care este relația dintre cei doi acum

Alida Enache

Viața lui Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, devine tot mai grea pe zi ce trece. Trecerea timpului și-a pus amprenta asupra sa, iar problemele bătrâneții au început, de ceva vreme, să-și spună cuvântul. Acum, la cei 80 de ani pe  care îi are, este complet imobilizat la pat din cauza unei boli ereditare din familie, care îi degradează articulațiile.

Bărbatul locuiește în Brăila, iar de profesie este medic cardiolog. Bătrânețea, din păcate, și-o petrece în pat, fiind invalid, după cum o declară chiar el. Ajutor primește doar din partea soției sale Adelina, căreia i-a jurat iubire veșnică în 2012, după o relație de peste 15 ani.

 Imagine cu Ion Uță din timpul unui interviuSursa foto: Captură Youtube

„Am mai multe probleme de sănătate, dar una mă imobilizează la pat. Cu aprovizionarea mă ajută soția mea, e mai tânără și mai puternică, ea are grijă de un invalid, adică de mine. Tot necazul meu vine de la degradarea articulațiilor, evoluează totul rapid, este o boală ereditară, din familie”, a povestit el în trecut.

Tatăl lui Teo Trandafir pare să se fi resemnat cu viața sa și își așteaptă, liniștit și chiar dornic, sfârșitul. Cea mai mare realizare a sa este, bineînțeles, fiica lui. „Eu am o treabă...vreau să plec! Trebuie să plec pentru că e timpul! Am 80 de ani, s-a făcut timpul! Eu știu că am făcut un lucru bun în viață! Am făcut un copil, a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în toată viața mea. Dincolo de facultăți, de meserie, de orice!”, a declarat medicul pentru Click!.

Imagine cu Teo Trandafir într-o rochie albastrăSursa foto: Facebook

Relația dintre Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, și tatăl său s-a îmbunătățit cu timpul. Aceștia au îngropat securea războiului în urmă cu câțiva ani, după ce au fost în conflict pentru multă vreme. În prezent, aceștia se înțeleg extraordinar de bine și își spun că se iubesc de fiecare dată când au ocazia.

Imagine cu Teo Trandafir în timp ce face un selfieSursa foto: Facebook

„Așa e, eu și Teo vorbim cât de mult se poate și ne spunem te iubesc. Ne mai luam și așa la câte o ceartă pe subiectul cine iubește mai mult, că eu o țin una și bună că eu o iubesc mai mult. Vorbim amabilități. E o distanță între noi totuși. Ea are treburile ei, eu am treburile mele. Ne vedem cât de des se poate, vorbim la telefon și se interesează de soarta mea.”, a mai mărturisit el pentru sursa menționată anterior.

Ion Uță a mai povestit că își dorește ca prezentatoarea de televiziune să se concentreze asupra propriei persoane, dar și asupra fiicei sale, Maia: „Eu sunt rău cu sistemul motor, nu pot să mai merg, să alerg! Ea mă întreabă mereu: <tată, pot să fac ceva pentru tine? Eu îi spun:< Teo, pune-te tu pe tine în față și pe fata ta!”.

Imagine cu Teo Trandafir și fiica sa de la ziua lui TeoSursa foto: Facebook

Tatăl lui Teo Trandafir urmărește întotdeauna emisiunea moderată de fiica sa și este mereu la curent cu toate declarațiile pe care le face despre el. Zilele trecute, vedeta a mărturisit că ultimul bărbat care i-a spus că o iubește este chiar părintele ei, iar acest gest l-a emoționat până la lacrimi pe Ion Uță.

Citește și: Teo Trandafir, mărturisiri în premieră despre mama ei

Surse articol: Click, Playtech, Fanatik

Sursă foto principală: Captură Youtube/Captura Youtube

Surse foto: Facebook, Youtube

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta