Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică oficială de după întoarcerea acasă. Ce spun experții

Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică oficială de după întoarcerea acasă. Ce spun experții

Alida Enache

Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, s-a afișat public pentru prima dată alături de familia sa, după reîntoarcerea ei la Monaco. Amintim că anul trecut, în timpul unei călătorii umanitare, fosta înotătoare olimpică originară din Zimbabwe a contractat o afecțiune gravă a sinusurilor.

Ea a rămas timp de 10 luni în Africa de Sud pentru a-și trata problema de sănătate, fiind internată sub un pseudonim într-un spital din Durban, iar mai apoi, în noiembrie 2021, s-a întors acasă. Șederea ei a fost foarte scurtă, totuși, căci imediat după, a fost dusă la o clinică de lux din Elveția pentru a primi un tratament pentru „starea de oboseală generală profundă” de care suferea.

 Imagine cu Louis Ducruet, Prințul Jacques Prințul Alberts de Monaco, Prințesa Charlene de Monaco și Prințesa Gabriella la Monaco E-Prix - 30 aprilie 2022  Louis Ducruet, Prințul Jacques Prințul Alberts de Monaco, Prințesa Charlene de Monaco și Prințesa Gabriella la Monaco E-Prix - 30 aprilie 2022

„Era evident epuizată, fizic și emoțional. Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie", spunea soțul ei la vremea aceea, în timp ce alte surse apropiate lor declarau că prințesa „aproape a murit” în timp ce se afla în țara sa natală.

După patru luni petrecute la „Clinic Les Alpes” de lângă Montreux, în martie 2022, a revenit la Monaco, unde își continuă tratamentul alături familia sa.

Prințesa a stat mult timp departe de soțul ei, prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, și de gemenii lor, prințul Jacques și prințesa Gabriella, care au șapte ani. Se pare că absența ei și-a lăsat adânc amprenta asupra relației pe care o are cu familia sa, căci pe parcursul primei sale apariții publice, părea „izolată emoțional de prințul Albert”, conform lui Judi, expert în limbajul corpului.

În imaginile de la E-Prix din Monaco, prințesa Charlene de Monaco a încercat să „sublinieze rolul ei de soție iubitoare”, îmbrățișându-și fiica într-un mod protector, după cum spune Judi. De asemenea, aceasta și-a lăsat la vedere verigheta și inelul de logodnă, dorind să evidențieze faptul că este o soție iubitoare. Însă gesturile sale și "expresia ei e foarte tristă și privirea ei gânditoare” demonstrează exact opusul. Expert în limbajul corpului insistă asupra faptului că, în realitate, soția Prințului Albert pare foarte îndepărtată de familia sa.

„Singura ei comunicare verbală și non-verbală în aceste ipostaze pare să fie cu fiica ei și nu există semne că ea ar folosi vreo tehnică pentru a atrage privirea soțului”, a menționat Judi.

În plus de asta, între cei doi parteneri nu a prea existat interacțiune în cadrul evenimentului, ceea ce întărește speculațiile apărute în ultima perioadă în legătură cu un posibil divorț. Dar chiar și așa, zvonurile respective au fost negate constant de către reprezentanții de la Palatul din Monaco.

Specialistul a mai observat, de asemenea, că Charlene nu este deloc fericită, deși încearcă să zâmbească. Soțul ei, la polul opus, "pare că încearcă să își păstreze optimismul și schițează un zâmbet”.

„Există o încrețire a părților laterale ale gurii într-o singură poziție, dar mișcarea gurii sugerează că ea este în conflict aici, poate încearcă să zâmbească sau crede că ar trebui, dar eșuează”, a mărturisit Judi în legătură cu încercarea lui Charlene de a părea fericită.

De asemenea, un alt aspect important de luat în calcul în cadrul acestui eveniment este și ținuta prințesei. Aceasta s-a prezentat într-un costum gri cu pantaloni și umeri căptușiți, dorind să "proiecteze un sentiment de forță și încredere".

Prințesa Charlene și prințul Albert s-au căsătorit în anul 2011 în cadrul unei ceremonii extrem de fastuoase. Mariajul lor a fost unul foarte de controverst încă de la bun început, speculându-se că fosta sportivă ar fi încercat cu disperare să fugă de la palat înainte de nuntă. Motivul acestui gest ar fi fost infidelitățile prințului, care ar fi trădat-o înainte de logodnă. 

Citește și: Angelina Jolie a vizitat Ucraina. Ce a făcut actrița în zona de conflict

Surse articol: Dailymail, Thenews, People

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Jasmine a avut parte de o copilărie grea, alături de un tată foarte dur. "Am fugit de acasă"
Jasmine a avut parte de o copilărie grea, alături de un tată foarte dur. "Am fugit de acasă"
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.