Prințesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu un șaman afro-american

Prințesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu un șaman afro-american

Ramona Jurubita

Pentru că în dragoste și în război e permis orice, controversata prințesă a Norvegiei, Martha Louise, a decis că ar putea să țină cont de această regulă nescrisă. Are o relație cu un bărbat care nu îi seamănă deloc din punct de vedere fizic, iar în mai 2019 când au anunțat că sunt împreună, toată lumea a început să vorbească despre diferențele dintre ei.

UPDATE 9 noiembrie: Casa Regală a Norvegiei a făcut marele anunț în legătură cu Prințesa Martha Louise! Aceasta va renunța la îndatoririle regale după căsătoria cu Durek Verrett, pentru că vrea să delimiteze cumva activitățile sale private de Casa Regală. În ciuda acestui fapt, își va păstra titlul de prințesă și va continua să fie președinta consiliului de administrație al Fondului Prințesei Märtha Louise. Viitorul ei soț va fi integrat în familie după căsătorie, dar nu va primi un titlu oficial și nu va putea reprezenta Casa Regală.

„Regele și Regina doresc să mulțumească Prințesei Märtha Louise pentru munca importantă pe care a desfășurat-o în calitatea sa oficială timp de câteva decenii. Și-a îndeplinit sarcinile cu multă căldură, grijă și angajament profund.”, se spune în comunicatul oficial despre Prințesa Martha Louise.

Prințesa are de gând să se concentreze în viitor pe afacerea de medicină alternativă pe care o are împreună cu logodnicul ei, care este șaman. 

Tatăl ei, Regele Harald, i-a făcut o descriere viitorului ginere, iar din cuvintele lui se observă aprecierea pe care i-o poartă, având în vedere că el reprezintă alegerea fiicei sale.

„Are mult umor și râdem mult, chiar și în această perioadă dificilă. Cred că atât noi, cât și el, am înțeles mai bine despre ce este vorba și am convenit să nu fim de acord.", le-a declarat regele Harald reporterilor norvegieni.

----

Acum, la 3 ani distanță, pe 7 iunie 2022, prințesa în vârstă de 50 de ani a anunțat logodna cu afro-americanul Durek Verrett (47 de ani). Acesta s-a făcut remarcat la Hollywood în calitate de șaman al vedetelor, iar presa a fost întotdeauna foarte atentă la relația celor doi.

Familia Regală din Norvegia este de acord cu decizia îndrăgostiților și îi susține pe drumul ales, așa cum au exprimat într-un comunicat oficial.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei îl privește în ochi pe șamanul afro-american Durek Verrett.

„Majestatea Sa Regele și Majestatea Sa Regina îi transmit felicitările lor cele mai călduroase și îi doresc numai lucruri bune pentru viitor.”, a fost mesajul transmis de Casa Regală a Norvegiei.

Fiica regelui Harald a mai fost căsătorită între 2002 și 2016 cu scriitorul norvegian Ari Behn, care s-a sinucis în anul 2019. Din această primă căsnicie, a rămas cu trei fiice: Maud Angelica Behn (19 ani), Leah Isadora Behn (17 ani) și Emma Tallulah Behn (13 ani).

Fiind adeptă a terapiilor alternative, mulți o consideră o persoană excentrică și nu au fost uimiți de logodna ei cu șamanul autoproclamat, mai ales că a renunțat de mulți ani la îndatoririle oficiale. Fratele ei mai mic, prințul Haakon (48 de ani), este moștenitorul tronului, apoi în ordinea succesiunii este urmat de cei doi copii ai săi. Prințesa este abia a patra pe lista descendenților și nu are niciun gând de a conduce țara, fiindcă preferă să își ocupe timpul cu alte activități. Pretinde că are o legătură aparte cu îngerii și că a primit darul de a vorbi cu ei. De asemenea, ține cursuri și scrie cărți prin intermediul cărora transmite cât mai multe informații celor interesați de acest talent pe care îl posedă.

Înclinația către spiritualitate pare să fie cea mai mare asemănare dintre ea și logodnicul său. Culoarea și naționalitatea nu reprezintă o piedică în calea iubirii lor și au dovedit că nu îi poate despărți nimic, fiindcă sentimentele sunt mai puternice decât prejudecățile oamenilor.

Durek Verrett a posat pe contul său de Instagram un mesaj prin care și-a anunțat urmăritorii că își va petrece restul vieții lângă viitoarea lui soție și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Durek Verrett (@shamandurek)

„A spus da!
Când știi, știi. Nu este nimic mai bun decât să ai certitudinea, ca bărbat, că femeia care stă în fața ta este aleasa. Sunt nespus de fericit și emoționat că pot să-mi petrec tot restul vieții lângă cea mai pură, angelică, înțeleaptă și puternică femeie - care are toate calitățile unei zeițe în ochii mei. Împreună, ca un cuplu spiritual plin de suflet, ne vom folosi puterea pentru a sprijini oamenii să creeze o lume bazată pe iubire și acceptare. Schimbăm lumea prin iubirea noastră. Dragostea se extinde dincolo de toate barierele și condițiile. Dragostea este liberă și transparentă. Ea invită la creștere și la întemeiere. Ne arată nouă, ființelor umane, că suntem mai mult decât fricile, ura sau condiționările noastre sociale. Prințesa Martha Louise este dragostea vieții mele. Ea vede toate detaliile din mine, iar eu le văd pe toate la ea. Iubesc o fată care mă iubește înapoi. Pot să arăt și să demonstrez acestei femei divine cât de mult o iubesc pentru tot restul vieții mele. Sunt mai fericit ca niciodată.”, este descrierea care a însoțit fotografia încărcată de bărbat pe Instagram.

Și Prințesa Martha Louise a ținut să își anunțe comunitatea din mediul online despre logodnă, așa că a ales aceeași poză în care se vede inelul pe care l-a primit când a spus marele „da”. 💍

„Sunt atât de fericită să vă anunț că m-am logodit cu Șamanul Durek, omul care îmi face inima să tresară, care vede și recunoaște cel mai înalt potențial al meu, care mă face să râd și alături de care pot fi vulnerabilă. Iubirea transcende și ne face să creștem. Iar eu sunt atât de fericită că pot continua să cresc alături de acest bărbat minunat.”, a scris aceasta pe Instagram.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul afro-american Durek Verrett îmbrățișați și zâmbitori.

Înainte să fie împreună cu afro-americanul, prințesa Norvegiei își ascundea orientarea către misticism, fiindcă se temea de părerile oamenilor care nu credeau în puterea ei de a vorbi cu îngerii. Șamanul de la Hollywood a ajutat-o să își dea seama că trebuie să exprime ceea ce simte și i-a arătat că nu este singură pe acest drum.

Alegerea unui partener care nu are sânge albastru pare o tradiție în Familia Regală a Norvegiei. Soția Regelui Harald, Sonja Haraldsen, a fost croitoreasă, în timp ce soția prințului moștenitor Haakon, Mette-Marit, a fost chelneriță.

Citește și: Jorge și Ramona dețin rețeta secretă a unei povești de iubire perfecte

Surse foto: InstagramInstagramInstagramInstagram

Surse articol: YahooRealmsofdiscordiaFrance24JustjaredBbc

Articolul urmator
Povestea de viață a lui Panait Istrati, scriitorul vagabond care a avut 14 meserii
Povestea de viață a lui Panait Istrati, scriitorul vagabond care a avut 14 meserii
Ai stofă de regină, de prințesă sau de cerșetoare?
Incepe quiz
Ai stofă de regină, de prințesă sau de cerșetoare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.