Prințul Charles, amantul uneia dintre cele mai mari cântărețe din lume

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Prințul Charles nu este străin de relațiile extraconjugale. El a avut o aventură cu Camilla Parker Bowles, între anii 1980 și 1990, în timp ce era căsătorit cu prințesa Diana. Legătura lor a iscat un scandal imens în familia regală, ale cărui ecouri răsună și astăzi între pereții palatului Buckingham.

Relația lui Charles cu Camilla, ce îi este în prezent soție, a fost una ce a ținut primele pagini ale ziarelor multă vreme. Însă o aventură mai puțin cunoscută a prințului moștenitor a fost cea cu Barbra Streisand. Află totul despre povestea celor doi, în galeria foto!

Surse articol: Metro.co.uk / Goodhousekeeping / OK Magazine

Era un burlac râvnit

Era un burlac râvnit

Prințul moștenitor, fiul reginei Elizabeth a II-a, sportiv și singur. Viața lui Charles, pe când avea în jur de 30 de ani, suna ca scenariul unui film cu prinți și prințese. Prințul Charles era cel mai râvnit burlac al Marii Britanii, în anii '70 și atrăgea atenția multor domnișoare atunci când își făcea apariția. Prințul chiar obișnuia să se lase fotografiat la bustul gol, stârnind reacții frenetice din partea sutelor de admiratoare.

Sursa foto: Pinterest

Camilla nu a fost singura lui mare iubire

Camilla nu a fost singura lui mare iubire

Prințul Charles a întâlnit-o pentru prima oară pe iubirea vieții lui, Camilla Parker Bowles, la un meci de polo, în anul 1970. Avea doar 22 de ani când săgeata lui Cupidon l-a țintit iremediabil. Peste șase ani avea să o cunoască pe Diana, însă înainte de acel moment a făcut o pasiune pentru o artistă celebră, nimeni alta decât Barbra Streisand.

Sursa foto: Pinterest

O întâlnire ce i-a rămas întipărită în suflet

O întâlnire ce i-a rămas întipărită în suflet

În cartea "Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne", lansată în 2016 de jurnalistul Christopher Andersen, este descrisă relația dintre prințul Charles și Barbra Streisand, pe fondul unor martori ai întâlnirilor dintre cei doi. Cei doi s-au întâlnit în anul 1974, pe platourile de filmare ale peliculei "Funny Lady", unde actrița a jucat rolul principal.

Citește și: Prințesa Diana a devenit bulimică, după ce Prințul Charles a numit-o "grăsuță"

Sursa foto: Pinterest

Nu a putut să o uite

Nu a putut să o uite

Potrivit autorului cărții, prințesa Diana știa despre faptul că prințul Charles era îndrăgostit, pentru că simțise că este ceva suspect cu soțul său. La 20 de ani de la întâlnirea inițială, cei doi s-au văzut iar, când solista a susținut un discurs în cadrul unui eveniment. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Instagram, Pinterest

Articolul urmator A fost expusă la pornografie de la varsta de 11 ani. "Am creierul distrus", declară una dintre cele mai iubite cântărețe ale momentului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.