Prinţul Carl Philip şi Prinţesa Sofia ai Suediei, părinți pentru a treia oară

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

ULTIMA ORA, 26 martie:  Prințesa Sofia a adus pe lume cel de-al treilea copil al său și al prințului Carl Philip, a confirmat curtea regală suedeză.

Declarația oficială a palatului sună astfel: „Biroul Mareșalului este încântat să anunțe că ASR Principesa Sofia vineri, 26 martie 2021 la ora 11.19 a născut un fiu sănătos și prosper la spitalul Danderyd. Atât mama, cât și copilul sunt bine. "

Prințul Carl Philip și prințesa Sofia, care s-au căsătorit în iunie 2015, sunt deja părinți ai prințului Alexandru, de patru ani și ai prințului Gabriel,de trei ani.

 

 

Vești minunate din partea reprezentanților Palatului Regal suedez! Prinţul Carl Philip şi Prinţesa Sofia vor deveni părinți pentru a treia oară, iar vestea a fost dată într-un mod cât se poate de inedit și de spectaculos.

Sursa foto: Instagram

La doar câteva zile după ce prințesa Sofia și prințul Carl Philip au împărtășit vestea că așteaptă al treilea copil, au publicat o fotografie și un videoclip cu familia lor în timp ce aprind lumânări pentru a marca a treia Duminică a Adventului și a sărbători ziua Sfintei Lucia. Pe timpul filmării prințesa Sofia se uite emoționată către burtică, iar imaginile au topit inimile admiratorilor Casei Regale a Suediei.

"Dorim să transmitem cele mai calde mulțumiri pentru toate felicitările frumoase trimise familiei noastre." a scris cuplul, pe Instagram. 

Se poate observa cum, pe filmare, viitorii frați mai mari, prințul Alexandru, în vârstă de patru ani, și prințul Gabriel, în vârstă de trei ani, își ajută entuziasmați tatăl să aprindă lumânările de pe coroană, iar la un moment dat Gabriel chiar pare că se rătăcește emoționat în fața camerei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kungahuset ???????? (@kungahuset)

 

Cu ocazia publicării videoclipului online fanii au putut vedea și cum prințesa Sofia și prințul Carl Philip au ales să își decoreze casa, de la un brad de Crăciun cu ornamente cu globuri și fundițe, până la ciorapi asortați atârnați pe șemineu, inclusiv unul pentru câinele lor Siri, care este și el membru al familiei.

Al treilea bebeluș regal, născut cu titlu diferit

Când s-au născut cei doi băieți ai cuplul regal, ambii au primit titlurile oficiale de Altețele Sale Regale. Cu toate acestea, viitorul bebeluș,  indiferent dacă este băiat sau fată, nu va primi această titulatură. 

Tatăl prințului Carl Philip, regele Carl al XVI-lea Gustaf, a anunțat în octombrie 2019 că a decis să renunțe la titlurile ASR pentru copiii prințului Carl Philip și ai prințesei Sofia, precum și ai fiicei sale, prințesa Madeleine și a soțului său, Chris O'Neill.

Citește și: Renunță la titlul regal, din dragoste pentru un om de rând

Așadar, al treila copil al Prințul Carl Philip și al prințesei Sofia va fi primaul nou membru al Familiei Regale din Suedia de la intrarea în vigoare a regulii. Bebelușul nu va primi titlul de ASR când se va naște, precum frații săi, prințul Alexandru și prințul Gabriel. Bebelușul va avea doar titlul de prinț sau prințesă. 

După anunț, prințul Carl Philip a postat pe Instagram un mesaj prin care a catalogat decizia ca fiind "una pozitivă" pentru copiii săi.

"Astăzi, regele a anunțat că fiii noștri nu mai dețin titluri de Altețe Regale. Considerăm acest lucru a fi unul extrem de pozitiv, deoarece Alexandru și Gabriel vor avea alegeri mai libere în viață.", a scris prințul. "Își vor păstra titlurile de principe și duce, Södermanland și Dalarna, pe care le apreciem și de care suntem mândri. Familia noastră are legături puternice cu ambele peisaje și ne menținem angajamentul.", a continuat prințul Carl Philip. 

Surse articol: People / Ok! MagazineInstagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Pippa Middleton a devenit mamă pentru a treia oară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.