Promisiunea făcută de George Burcea, după ce Viviana l-a încins cu sărutul ei

Promisiunea făcută de George Burcea, după ce Viviana l-a încins cu sărutul ei

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Numele lui George Burcea și al Vivianei Sposub se află pe buzele tuturor zilele acestea. Cei doi au ajuns în atenția publicului, ca un duo, prin prisma întâmplărilor incendiare petrecute între ei la emisiunea "Ferma". Atracția dintre cei doi este incontestabilă, ar spune unii, însă Viviana Sposub a mărturisit la începutul competiției că nu își dorește un iubit. Ei bine, declarația sa ar putea fi contestată de promisiunea pe care i-a făcut-o George Burcea și care a alimentat zvonurile că cei doi sunt la un pas de a forma cel mai nou cuplu din showbiz.

Viviana Sposub a spus tare și răspicat că nu își dorește un iubit, pentru că atunci când se îndrăgostește uită de tot și nu se mai poate concentra pe ce are de făcut în competiție. Ambii sunt din Botoșani și unele voci susțin că cei doi s-ar fi cunoscut dinainte de concurs, iar asta ar explica legătura electrică dintre ei. George Burcea și Viviana Sposub au petrecut o noapte în același dormitor, în urma unei sarcini din concurs, însă nu și-au recunoscut sentimentele pe care le-ar avea unul față de celălalt.

Momentul culminant dintre George Burcea și Viviana Sposub a fost când asistenta TV l-a sărutat cu patos la plecarea din competiție, iar actorul nu a ezitat nici o secundă să îi răspundă la fel de pătimaș, și i-a promis că atunci când va merge acasă, va fi printre primele persoane pe care le va contacta, după fetițele sale și mama.

Sursa foto: Pinterest

Mai există zvonuri potrivit cărora cei doi ar fi format un cuplu încă de când George Burcea era împreună cu Andreea Bălan, mama fiicelor sale, însă nimic nu a fost confirmat până în prezent. George Burcea a declarat, înainte de a fi sărutat de Viviana Sposub, că între ei este doar o joacă și că are treburi de rezolvat cu fosta lui soție, Andreea Bălan.

"Nu le văd ca pe niște flirturi, le văd ca pe o joacă, așa: ha-ha-ha-hi-hi-hi, cel puțin eu așa iau. V-am spus de la început: eu nu am venit la TV să mă combin. Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândeam, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru", a declarat George Burcea, la ProTv.

Sursa foto: Instagram George Burcea / Viviana Sposub

Totodată, obligațiile lor contractuale nu i-ar lăsa să se afișeze acum în public, în calitate de cuplu. Totuși, mulți au observat atracția dintre ei și, cine știe, poate îi vom vedea unul la brațul celuilat mai devreme decât am crede.

Surse foto: Instagram, Pinterest

Articolul urmator
Ce viață grea duce Dana Coteanu (Marijuana) după ce s-a mutat într-un container
Ce viață grea duce Dana Coteanu (Marijuana) după ce s-a mutat într-un container
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș
Incepe quiz
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.