Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Radu Vâlcan are un frate mai mic frumos de pică, numai bun să servească drept ispită la Insula Iubirii! Vezi cum arată Cristian Vâlcan

Cristina Gherghina

Pe Radu Vâlcan îl cunoaște întreaga Românie, dar având în vedere că este o persoană discretă care pune preț pe viața personală, lumea nu cunoaște foarte multe detalii despre prezentatorul emisiunii Insula Iubirii. Chiar dacă admiratoarele încă suspină soțul Adelei Popescu, mai există totuși speranță. 

Radu Vâlcan are un frate mai mic, frumos de pică, șarmant și numai bun să le facă concurență ispitelor de la Insula Iubirii. Cu toate acestea, Cristian Vâlcan nu dorește să se afle în atenția presei, preferând să ducă o viață liniștită departe de camerele de filmat.

 Deși există o diferență de 11 ani între ei, Radu și Cristian nu sunt doar frați, ci și cei mai buni prieteni. Viața nu a fost deloc ușoară pentru ei, dar au știut exact ce să facă pentru a răzbi și au fost mereu acolo unul pentru celălalt. 

Află totul despre Cristian Vâlcan în GALERIA FOTO de mai sus! 

Frații Vâlcan au avut o copilărie nefericită

Frații Vâlcan au avut o copilărie nefericită

Radu și Cristian nu au avut parte de oo copilărie frumoasă, plină de momente de care să își amintească cu drag. Astăzi, cei doi băieți mai păstrează legătura doar cu mama lor. 

Tatăl celor doi băieți avea un comportament abuziv, fapt pentru care Radu și Cristian s-au îndepărtat de el. Radu Vâlcan a plecat de acasă încă de pe vremea când era doar un adolescent și s-a străduit din răsputeri să reușească în viață, lucru care s-a și întâmplat, potrivit impact.ro.

Astăzi are o soție frumoasă și doi copii, Andrei și Alexandru și cel mai important, fratele său îi este alături mereu. 

Sursă foto: Facebook 

Showbiz-ul nu este pentru el

Showbiz-ul nu este pentru el

Are un fizic de invidiat, este șarmant și le-ar putea face lejer concurență ispitelor de la Insula Iubirii, emisiune prezentată chiiar de fratele său, Radu. 

Cu toate acestea, Cristian nu și-a dorit niciodată să se afle în lumina reflectoarelor sau să devină persoană publică. Drept dovadă, acesta a rămas mereu o apariție discretă și s-a ferit mereu de camerele de filmat atunci când a participat la evenimentele importante din viața fratelui său, Radu Vâlcan. 

Sursă foto: Instagram

Cu ce se ocupă Cristian Vâlcan?

Cu ce se ocupă Cristian Vâlcan?

Cristian, în vârstă de 32 de ani, activează într-un domeniu diferit față de fratele său, Radu. Acesta lucrează ca antrenor de fitness, iar Radu nu ratează nici o ocazie pentru a se lăuda cu fratele său.

De asemenea, nu se sfiește să se mândrească cu un așa cumnat. Deseori, aceasta postează poze cu Cristian în care laudă aspectul său fizic de invidiat.

"Cumnatul meu, în timpul liber, e cel mai bun antrenor de fitness. La cum arată, e clar că știe treabă", a scris Adela Popescu într-un story pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram 

Frați și cei mai buni prieteni

Frați și cei mai buni prieteni

Există o diferență de 11 ani între Radu și Cristian. Amândoi sunt carismatici, frumoși și țin la aspectul lor fizic. Îi leagă multe amintiri împreună și, pe lângă faptul că sunt frați, cei doi se bucură de o prietenie frumooasă și sinceră.

Familia lui Radu a devenit a doua famiilie a lui Cristian, iar cei doi frați par să petreacă destul de mult timp împreună, având în vedere fotografiile postate pe rețelele de socializare. 

Sursă foto: Instagram 

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta