Radu Vâlcan e cel mai romantic soț din lume! Gestul pe care îl face de ani de zile pentru soția lui: unii l-ar considera arogant, dar știm că vine din iubire

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

S-au întâlnit în 2010, dar s-au căsătorit abia peste cinci ani. Din acel moment, Radu Vâlcan și-a dăruit total inima frumoasei sale soții, Adela Popescu. Actorul a făcut mărturisiri emoționante despre Adela și felul în care a fost cucerit de ea.

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate. Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calitati de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei: m-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, vesela mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, a spus Radu pentru viva.ro

radu si adela

Sursa foto: Instagram

Aceste cuvinte sunt una dintre puținele declarații publice de dragoste dintre cei doi actori. În general, sunt un cuplu extrem de discret și se afișează rar împreună. Cu toate acestea, prezentatorul de la Antena 1 face de ani de zile un gest simbolic, extrem de romantic, care stă mărturie a iubirii pentru soția sa.

S-au cunoscut pe platourile de filmare

Radu și Adela s-au întâlnit n 2010, în timpul filmărilor pentru telenovela ”Iubire și onoare”, de la Acasă TV. Dragostea lor a început încă de atunci, dar au oficializat-o abia în 2015, iar Adela Popescu a povestit că, la început, nu era chiar atât de sigură că va rămâne cu Radu.

 „Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan și în clipa când am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost: „Dar, oare, nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui? După, gata, își vede de drum mai departe”.

Dar nu s-a întâmplat așa, pentru că Radu Vâlcan, desemnat în 2009 ca „Cea mai sexy vedetă tv”, era sincer îndrăgostit de Adela.

radu si adela

Sursa foto: Instagram

”Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm. Pornind de la o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos și natural”, a spus Adela Popescu într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.

Gestul romantic al lui Radu Vâlcan față de soția sa

Cele două vedete s-au căsătorit în secret, în 2015, iar în 2016 s-a născut primul lor copil, Alexandru. Acum, Radu Vâlcan și Adela Popescu au doi băieți și se iubesc la fel de tare ca în urmă cu 10 ani.

O demonstrează un lucru pe care puțini l-au observat, dar care este mărturia clară a sentimentelor lui Radu. Deși are 337.000 de urmăritori pe Instagram, Radu Vâlcan urmărește o singură persoană: pe Adela.

instagram

Sursa foto: Instagram

Cei doi nu au secrete unul față de celălalt, iar Adela Popescu mărturisește că îi poate controla telefonul, pagina de Facebook sau e-mailul soțului ei oricând vrea.

„Se poate spune că îi controlez mai tot timpul telefonul, dar noi suntem foarte transparenți unul cu celălalt. Îmi spune: “Vezi că am primit un e-mail, uită-te și tu, ce răspundem?”. Nu avem parole la telefon, avem parole, dar le știm, sunt pentru ceilalți, nu pentru noi doi. Suntem foarte transparenți și nu găsesc în clipa aceasta motive de gelozie”, a spus actrița pentru libertatea.ro

 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Adela Popescu și Radu Vâlcan își botează cel de-al treilea copil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.