Reacția stupefiantă a Oliviei Steer după ce soțul ei, Andi Moisescu, a făcut COVID-19

Reacția stupefiantă a Oliviei Steer după ce soțul ei, Andi Moisescu, a făcut COVID-19

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Andi Moisescu a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus chiar în timpul filmărilor pentru noul sezon "Românii au talent". Imediat după ce a primit rezultatul testelor, juratul a decis să se autoizoleze la domiciliu, neavând simptome care să necesite internarea în spital.

Așadar, Andi Moisescu a decis să se retragă de la filmări și să își petreacă următoarea perioadă acasă, până când va fi declarat sănătos. Jurnalistul a transmis și un mesaj, prin care a ținut să liniștească pe toată lumea: "La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!".

Citește și: Olivia Steer atacă dur iar: “Nu înțeleg de ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus!“

Cu puțin timp înainte de acest anunț, soția lui, Olivia Steer, una dintre cele mai vehemente antivacciniste din România și care a mers întotdeauna împotriva curentului, a scris un mesaj pe Facebook prin care îi îndemna pe oameni să renunțe la purtarea măștilor în exteriorul locuinței, contrar anunțului autorităților.

Sursa foto: Instagram

Mesajul Oliviei Steer, înainte ca Andi Moisescu să anunțe că are Covid-19

Reacția Oliviei Steer a șocat pe toată lumea, în plină pandemie de Covid-19. Mesajul ei a fost aspru criticat în spațiul public, însă nu este prima oară când soția lui Andi Moisescu intră în polemici mediatice și susține lucruri pe care cei mai mulți dintre oameni le consideră scandaloase.

Citește și: Află cum a ajuns Olivia Steer să fie cea mai disprețuită vedetă din România

"În lumina noilor dovezi:

1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor),
2. ieșiți în aer liber,
3. faceți sport și alergați în parcuri,
3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
5. luați-vă imunitatea înapoi
6. și viețile!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Olivia Steer și-a arătat de multe ori nemulțumirile în mediul online, chiar și pe perioada pandemiei. Soția lui Andi Moisescu a luat de mai multe ori în derâdere mesajele transmise de președintele Klaud Iohannis, dar blamează și medicii, pentru că au cerut ca malpraxisul să nu mai fie imputat cât timp este pandemie de coronavirus. Olivia Steer a ținut de multe ori primele pagini ale ziarelor de-a lungul timpului, de cele mai multe ori datorită faptului că nu este de acord cu vaccinarea copiilor în școli. 

Surse articol: HotNews / Adevărul / Playtech

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Olivia Steer a decis să se retragă complet din viața publică! „Am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc"
Olivia Steer a decis să se retragă complet din viața publică! „Am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc"
Cum îți vei întâlni soțul?
Incepe quiz
Cum îți vei întâlni soțul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.