Regina, înșelată cu o actriță celebră când era însărcinată în 8 luni

Regina, înșelată cu o actriță celebră când era însărcinată în 8 luni

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Mariajul reginei Elizabeth a II-a, acum în vârstă de 94 de ani, cu prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, pare un basm fermecat cu o poveste de iubire pe care o citești doar în cărți. Suverana s-a îndrăgostit de chipeșul și înaltul ofițer naval pe vremea când avea doar 13 ani și au ținut legătura prin corespondență mulți ani înainte de a ajunge să se căsătorească.

Primii ani de căsnicie se pare că nu au fost lipsiți de infidelitate, trădări și minciuni. Soțul reginei Elizabeth a II-a era cunoscut la palat pentru escapadele sale amoroase și pentru faptul că nu prea ținea cont de regulile stricte impuse de Casa Regală.

Regina Angliei și Prințul Philip, în primii ani de mariaj. Sursa foto: Captură YouTube

De-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri cu privire la faptul că Prințul Philip nu i-a fost credincios reginei, iar cel mai cunoscut scandal cu iz amoros din Familia Regală face referire la relația interzisă pe care Prințul Philip a avut-o cu o actriță cunoscută a acelor vremuri.

Zvonuri sau nu, legătura amoroasă pe care ar fi avut-o cu prințul Philip i-a ruinat cariera actriței și de atunci nu s-a mai auzit nimic despre ea. Soțul reginei Elizabeth a II-a și Pat Kirkwood s-ar fi iubit cu patos în 1948, chiar înainte cu puțin timp înainte de nașterea Prințului Charles.

Printul Philip în tinerețe. Sursa foto: Captură YouTube

Se specula că ducele de Edinburgh participa la serate dansante alături de actrița Pat Kirkwood, în timp ce regina Angliei aștepta cu nerăbdare nașterea primului lor fiu, fiind însărcinată în opt luni. Aventura Prințului Philip cu actrița Pat Kirkwood nu a fost niciodată confirmată, însă nici negată de către reprezentanții Familiei Regale. Cu toate acestea, cei doi au fost observați de multe ori împreună, în vestiarul actriței de la teatrul unde era angajată sau luând cina la restaurant. 

Regina Elizabeth a II-a, alături de Prințul Philip și Prințul Charles (1949).

Pat Kirkwood a negat că relația lor ar fi fost altceva decât platonică. Însă susținătorii reginei au fost nemiloși, iar actrița a fost linșată mediatic, astfel că i s-au închis toate ușile și cariera ei s-a terminat brusc, scrie Town and CoutryMag.com.

Citește și: Monarhia se zdruncină din temelii! Schimbarea secolului în Familia Regală britanică

"În mod normal, nu o doamnă trebuie să își apere onoarea, ci domnul trebuie să facă acest lucru. Aș fi avut o viață mai fericită dacă prințul Philip ar fi decis să se ducă acasă la soția însărcinată în noaptea respectivă, în loc să vină neinvitat în vestiarul meu.", a declarat actrița Pat Kirkwood, la acea vreme.

Ducele de Edinburgh ar fi avut mai multe aventuri

S-a spus despre Prințul Edinbugh că prefera compania femeilor frumoase, mult mai tinere decât el. Pat Kirkwood nu a fost singura de pe "lista de amante" a Prințului Philip. Prietenia ducelui de Edinburgh cu Sacha Hamilton, ducesa de Abercorn a fost, de asemenea, subiectul unor bârfe.

Regina Elizabeth a II-a și Prințul Philip sunt prieteni de familie cu Sacha Hamilton, dar și cu soțul său, ducele de Abercorn, James Hamilton. Prin prisma faptului că Prințul Philip și Sacha Hamilton petrecereau mult timp împreună în vacanțe de familie, relația dintre ei ar fi evoluat în ceva mai mult decât o prietenie. Cei doi chiar au fost văzuți, la un moment dat, ținându-se de mână în Bahamas, scrie revista Icons. 

Ducesa de Abercon a explicat care este natura relației sale cu prințul Philip: "Este complicat și în același timp destul de simplu. Philip are nevoie de un prieten și de cineva care să-i împărtășească activitățile intelectuale."

La rândul său, prințul Philip i-a răspuns ferm unui reporter, când a fost întrebat despre infidelitățile sale. "Te-ai gândit vreodată că, în ultimii 40 de ani, nu m-am dus nicăieri fără ca un polițist să mă însoțească? Deci cum aș putea scăpa neprins?", a declarat soțul reginei Elizabeth a II-a, conform Daily Mail.

Surse articol: CheatSheet / Daily Mail / News Break

Surse foto: Imgur, Captura YouTube

Articolul urmator
Totul despre marea iubire a cascadorului Szobi Cseh. S-a îndrăgostit de ea când era însurat: „Am furat-o de acasă și...”
Totul despre marea iubire a cascadorului Szobi Cseh. S-a îndrăgostit de ea când era însurat: „Am furat-o de acasă și...”
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.