Regretă sau nu? Marian Râlea, "magicianul" care ne-a făcut tuturor copilăria mai frumoasă, nu s-a căsătorit niciodată și nu are urmași

Regretă sau nu? Marian Râlea, "magicianul" care ne-a făcut tuturor copilăria mai frumoasă, nu s-a căsătorit niciodată și nu are urmași

Ramona Jurubita

Cu toții îl știm pe celebrul Marian Râlea, magicianului de la "Abracadabra". Actorul nu a putut sta niciodată departe de scenă, astfel că s-a implicat în noi proiecte precum serialul „Adela”, „Fructul oprit” sau „Sacrificiul”. Dragostea pentru teatru și film l-a ajutat să-și interpreteze orice rol cu pasiune și să ajungă astfel iubit de oameni de toate vârstele.

Marian Râlea este un actor care a petrecut mult timp în prezența copiilor și a devenit extrem de iubit și datorită rolului de magician, rol care l-a consacrat. Cu toate acestea, el nu are proprii copii și nu s-a gândit niciodată să își facă o familie. Motivul? Și-a dedicat tot timpul carierei. Într-un interviu acordat revistei Viva, actorul a mărturisit că a avut atât de mulți copii de-a lungul carierei sale, încât nu a avut timp să își dorească să aibă pe cineva care să îi ducă mai departe numele. În ciuda acestui fapt, el iubește foarte mult toți copiii și îi place să le aducă zâmbetele pe chip cu spectacolele lui.

 Marian Râlea, serios, într-o poză de pe pagina de Facebook a celui mai nou serial în care joacă

Sursa foto: Facebook

„Păi am avut atât de mulţi copii, încât ce să îmi mai doresc? Dar într-adevăr e vorba despre joacă, joaca e meseria copilului, și atunci sigur că meseria actorului este să se joace. Mai mult, noi am fost învățați să jucăm la facultate pentru tot felul de public. Îmi aduc aminte cum am jucat pentru copii cu dizabilități, nu era nicio problemă, jucam ca și pentru ceilalți, era același teatru, doar îmi continuam joaca împreună cu cei mici. Acum mă gândeam că toţi copiii își doreau un Tată Magician.”, a declarat actorul pentru revista Viva.

Marian Râlea a fost prins tot timpul în poveștile scenei și nu a avut timp să își trăiască viața personală la intensitate maximă. Nu îi pare rău și nu regretă alegerile făcute pentru că se hrănește cu bucuria pe care o simte când vede că este apreciat. 

Marian Râlea, efervescent, efectuând un salt de bucurie, în timp ce poartă o pălărie de magician.

Sursa foto: Facebook

El are o dorință arzătoare pe care nu și-a exprimat-o până acum. Nu își dorește ceva pentru el, căci are de toate dacă are aplauzele publicului. Vrea ca toți copiii să fie sănătoși, să nu mai simtă niciunul ce înseamnă suferința. Chiar dacă nu are un copil al său, actorul are capacitatea de a simți iubirea în mod egal pentru toți copiii din lume și ar vrea să facă ceva ca toți să fie bine. Din păcate, nu are nicio putere să îi vindece de boli, dar le poate aduce bucurie în suflet cu spectacolele lui.

De asemenea, Marian Râlea a declarat în cadrul aceluiași interviu că este afectat de situația actuală generată de pandemia de COVID-19 și regretă că nu poate să meargă în spitale, ca în vremurile bune, acolo unde îi înveselea pe copiii bolnavi:

„Știţi, pe vremuri, că acum nu mai avem acces, reușeam să ajung și la copiii fără șansă din spitale cu Magi. Le duceam daruri, de sărbători, acolo am văzut adevărata tragedie, am simţit-o și, dacă aș fi avut și atunci, și acum o baghetă magică, aș fi făcut într-un fel ca niciun copil să nu se mai îmbolnăvească de nicio boală.”

Citește și: Cine este Ioana, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu

Pentru că iubește tot ce este frumos, Marian Râlea este foarte atașat și de animale. Postează des pe contul său de Facebook imagini cu animăluțe sau imagini din mijlocul naturii, semn că își face timp să se bucure și de micile plăceri ale vieții în pauzele de la filmări. Este grijuliu cu toate vietățile care îl înconjoară, dar acordă o atenție deosebită animalelor și copiilor.

Marian Râlea, vesel alături de două pisicuțe

Sursă foto: Facebook

Marian Râlea are 63 de ani și încă interpretează roluri efervescente, fără să se simtă vârsta. De-a lungul carierei, actorul a strâns foarte multe premii și a participat la un număr impresionant de festivaluri de teatru. Pentru muca depusă, actorul a fost distins cu Ordinul Național pentru Merit în grad de cavaler, în anul 2000, de către Emil Constantinescu, președintele României de la acea vreme.

Surse articol: Viva.roLibertatea.roCancan.ro

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"
Ce poveste de dragoste frumoasă trăiește Daniel Pavel, prezentatorul show-ului "Survivor"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.