Nu Skin

Relația care a agitat România: află totul despre povestea de iubire dintre Lia Bugnar și Anghel Damian

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Iubirea nu ține cont de vârstă, rasă, gen sau religie. Sau cel puțin așa ar trebui să fie. Lia Bugnar, în vârstă de 52 de ani și Anghel Damian, de 29 de ani, sunt exemplul viu că dragostea poate trece peste orice fel de prejudecăți și bariere impuse de societate.

Cei doi actori s-au cunoscut în urmă cu mai bine de opt ani, pe scena unui teatru, iar de atunci s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Deși cârcotașii le-au comentat deseori relația și au privit cu un ochi critic diferența de vârsta de 23 de ani, ei au continuat să fie un cuplu puternic și sudat, fără să le pese de răutățile celor din jur. Află totul despre povestea de iubire dintre Lia Bugnar și Anghel Damian, în galeria foto!

Surse articol: Viva! / Avantaje / Impact.ro

Sursa foto principală: Imgur / Instagram

Destinul i-a adus împreună

Destinul i-a adus împreună

Lia Bugnar și Anghel Damian fac parte din același domeniu de activitate, fiind amândoi actori și scenariști. Cei doi s-au cunoscut pe scena unui teatru, atunci când repetau pentru o piesă în care au jucat împreună. Au realizat foarte repede că relația lor de colegialitate se poate transforma într-o veritabilă poveste de dragoste și de atunci au fost de nedespărțit.

"Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții de teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție dragonică și aproape că se urăsc. Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea...", a povestit actorul, într-un interviu acordat revistei Viva!

Sursa foto: Imgur

Citește și: Katharine McPhee și David Foster, poveste de iubire modernă. Cei doi sfidează opinia societății și își trăiesc viața după propriile reguli

Au "amuțit" gura lumii

Au "amuțit" gura lumii

Între Lia Bugnar, în vârstă de 52 de ani, și Anghel Damian, în vârstă de 29 de ani, este o diferență de 23 de ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat să își continue relația. Chiar dacă la început multă lume nu le-a dat prea multe șanse împreună, ei au demonstrat de-a lungul anilor că vârsta nu trebuie să fie un impediment în calea iubirii sincere.

"Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mulți oameni erau convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc. Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc", a declarat Anghel Damian, pentru Viva!

Sursa foto: Imgur

"O nouă picanterie din showbiz"

"O nouă picanterie din showbiz"

Și-au trăit povestea discret ani de zile, însă odată cu participarea la emisiuni televizate, apariția Liei Bugnar la "Asia Express", respectiv rolul lui Anghel Damian din serialul "Vlad", ambii au intrat în atenția presei, iar relația lor a fost intens discutată în spațiul media. 

"Am intrat în atenția presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva câ se poate de firesc. Și, evident, locuim împreună. Ne-am modelat pasiunile unul după celălalt. Prin urmare, ceea ce îmi plăcea mie înainte îi place și ei și invers", delcara Anghel Damian în 2020, pentru click.ro.

Sursa foto: Imgur

Citește și: El, 61 de ani, ea 36 și se iubesc de când ea avea 18 ani. Vezi cum arată soția lui Andrea Bocelli

Secretul relației lor sudate

Secretul relației lor sudate

Chiar dacă între Lia Bugnar și Anghel Damian este o diferență mare de vârstă, cei doi actori au reușit să rezoneze încă de la început și să se descopere unul pe celălalt. Ambii au pasiuni comune și au învățat să se respecte și să se iubeacă, fapt ce le-a adus armonia în relația de cuplu.

"O compatibilitate mișto de stil și caracter și un simț ascuțit al micului compromis (al amândurora). Orice relație de lungă durată are ca fundament adaptabilitatea la celălalt și, în anumite cazuri, micul compromis. Adică renunțarea la o plăcere minoră pentru o armonie majoră în cuplu. Cei trecuți prin relații lungi știu despre ce vorbesc. Cei care încă așteaptă relația vor afla... sau nu", a mai spus Anghel Damian, pentru Viva!

La rândul ei, Lia Bugnar are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului său de viață și a mărturisit că uneori uită complet că este mai mic cu 23 de ani decât ea. "Anghel e mai deștept decât mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la o așa distanță, încât e de mirare că suntem contemporani", a povestit și actrița, pentru revista Unica.

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta