Relația care a agitat România: află totul despre povestea de iubire dintre Lia Bugnar și Anghel Damian

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Împreună acasă, dar și pe scenă

Împreună acasă, dar și pe scenă

Lia Bugnar și Anghel Damian sunt ambii șcenariști ai serialului "Vlad", difuzat la ProTV și au jucat împreună și în foarte multe piese de teatru. Cei doi colaborează excelent pe plan profesional, iar actrița i-a lăudat de foarte multe ori talentul partenerului său, atât în calitate de actor, cât și de scenarist.

"Eu și Anghel am scris într-una pentru 'Vlad' și pentru o piesă de teatru, pe care am început să o repet, dar și pentru un serial de la HBO. Nu e diferența atât de mare dacă repeți o piesă sau joci într-un spectacol în fața telespectatorilor, trebuie să ai talent. Anghel, în afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect așa cum este", a declarat Lia Bugnar, într-un interviu pentru click.ro.

Sursa foto: Imgur

Citește și: Ea este soția celui mai sexy bărbat de pe planetă: sunt foarte fericiți împreună, chiar dacă diferența de vârstă este de 13 ani

Au planuri de căsătorie?

Au planuri de căsătorie?

Având în vedere faptul că Lia Bugnar și Anghel Damian sunt împreună de opt ani de zile, mulți s-au întrebat când plănuiesc să își întregească tabloul poveștii de iubire. Însă actorul a mărturisit că pentru ei un act al căsătoriei nu este prioritar și că preferă să se concentreze pe relația lor decât să planifice o nuntă în viitorul apropiat.

"Niciunul dintre noi nu credem în formalismul acesta al căsătoriei sau logodnei. Pentru că cel mai important este să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru", a spus Anghel Damian, potrivit clik.ro.

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Imgur

Articolul urmator Lia Bugnar, întâlnire de gradul zero cu Viorica Vodă! Ce s-a putut întâmpla între cele două

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.