Rocsana Marcu a plecat din România pentru un trai mai bun pe meleaguri străine. Din ce-și câștigă existența în Anglia

Rocsana Marcu a plecat din România pentru un trai mai bun pe meleaguri străine. Din ce-și câștigă existența în Anglia

Ramona Jurubita

Rocsana Marcu nu mai este deloc așa cum o știai! A renunțat la televiziune și a ales un alt drum în viață, din dorința de a le oferi un viitor mai bun fetițelor sale. Ba chiar s-a mutat departe de România, fiindcă a reușit să se implice în afaceri profitabile peste hotare.

Nu a renunțat de tot la divertisment, doar că nu mai apare pe micile ecrane, ci se concentrează pe muzică, prima și marea ei dragoste. Totuși, nu trebuie să uităm că a fost și om de televiziune, dar și actriță, după ce a jucat o bună perioadă în serialul de comedie „Trăsniții” de la Prima TV. Oare cum a putut să renunțe la faimă și la cariera de succes pe care o avea acasă, aproape de toți cei dragi?

După ce a plecat din țară, a făcut și o schimbare fizică majoră, când a înlocuit blondul care a consacrat-o cu brunetul strălucitor ce îi definește astăzi personalitatea. Vrei să știi cum mai arată acum și ce face la cei 41 de ani, împliniți pe 25 august 2022? Noi am adunat imagini cu ea și cu evoluția sa, dar și declarațiile pe care le-a făcut în ultima vreme despre noua ei viață.

În 2020 a ales calea străinătății și a plecat în Anglia, mai exact în Londra. A dorit să le ofere celor două fiice o viață mai bună, iar schimbarea a fost pe placul acestora. Mayra (15 ani) și Indira (11 ani) s-au acomodat rapid în noul oraș, iar la școală s-au integrat perfect.

„Fata mea cea mare a insistat să plecăm, ea își dorea foarte mult să studieze în Londra. Cea mică avea mulți prieteni în țară și nu prea dorea. Dar amândouă au decis să ne mutăm în Londra.”, a mărturisit pentru Fanatik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocsana (@rocsanamarcu)

Totuși, modificările cele mai mari au fost suferite de Rocsana Marcu, pentru că s-a văzut nevoită să facă bani din altceva. Crezi că s-a descurcat? Ei bine, da! Într-un interviu acordat pentru Click, a dezvăluit cum își câștigă pâinea:

„Am mai multe joburi aici, în Anglia, nu pot să stau locului, trebuie să fac mereu câte ceva! Sunt agent de real estate, fac evenimente și recrutez studenți. Este al doilea business al meu pe care îl am în Anglia! Recrutez studenți pentru că eu am avut firmă de recrutare în România, unde recrutăm în mare parte filipineze.

Când m-am mutat aici, în afară de real estate – imobiliare, am ținut foarte mult să continui cu firma de recrutare pentru că aici poți face așa ceva dacă ai un atestat în recrutare, dacă ai experiență. Așa că eu am zis că îmi încarc certificatul pe site-ul guvernului, când mi-am înființat firma, să le arăt că am toate aprobările necesare, că poate mă autorizează să recrutez studenți.”

Se pare că vedeta s-a descurcat și a reușit să se facă remarcată în Anglia, pentru că a reușit să își extindă rapid afacerea. Iată ce a mai dezvăluit pentru aceeași sursă:

„Am semnat contracte cu cele mai mari universități din Anglia, de peste tot, nu chiar în toate orașele, că nu pot să mă extind atât de tare într-un timp atât de scurt. În schimb, lucrez cu universități mari din Londra, din Manchester, din Birmingham, din Luton și mai am încă vreo 3-4 cu care am semnat recent și recrutez studenți care știu bine limba engleză, au diplomă de bacalaureat sau dacă nu au se pot înscrie la facultăți și pe bază de work experience. Trebuie să aibă un CV foarte bine pus la punct și chiar experiență în muncă, altfel nu sunt acceptați la facultăți. Recrutez pentru diferite domenii, recrutez pentru facultățile de drept, sunt foarte mulți care își doresc să studieze dreptul aici, la fel, recrutez pentru business management, pentru health and social care - pentru că sunt multe persoane care vor să lucreze sau au nevoie de studiile acestea, la sistemul de sănătate, recrutez pentru marketing, PR, mai am AI -inteligență artificială.

Am foarte multe domenii pentru care recrutez studenți. Și o fac efectiv pentru universități și mare parte dintre ei chiar sunt români. 80% sunt români, restul mai sunt și greci, italieni, spanioli. Românii sunt cei care se înscriu, sunt pe primul loc. Și partea bună a lucrurilor este că aici guvernul te ajută foarte tare pentru că îți acordă niște bani, cu împrumut, dar tu, ca student vei da banii aceia înapoi numai dacă vei depăși un salariu de 27.000 de lire aproximativ. Numai atunci vei începe să dai și chiar dacă depășești 27.000 vei da numai 9% din suma care depășește…”

Fosta prezentatoare TV câștigă bani frumoși din domeniul imobiliar, pentru că este o altă pasiune mai veche la care nu are de gând să renunțe.

„Da, sunt agent imobiliar. În weekend merg la evenimente mereu. Organizez, prezint și cânt. În Londra cânt dinainte să mă stabilesc, mai precis de vreo 10 ani.”, a spus într-un interviu mai vechi, potrivit Antena 1.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocsana (@rocsanamarcu)

Se pare că viața pe care o avea în România era destul de obositoare, așa că plecarea în Anglia a ajutat-o să o ia de la capăt și să facă doar ce îi place. Acum, este recunoscătoare pentru ceea ce are și se bucură de stilul de trai pe care l-a îmbrățișat în urmă cu aproximativ trei ani.

„Viața este foarte frumoasă, pentru că m-am liniștit foarte tare de când m-am mutat aici acum 2 ani de zile. În România aveam o viață extrem de agitată și, când m-am mutat aici, știam exact ce vreau să fac, știam că vreau să devin agent imobiliar, era un vis de-al meu neîmplinit. Făceam asta și în România, dar nu știa nimeni în afară de vecinii mei. ‘Microbul’ asta l-am avut mereu, de micuță, am învățat mai bine să fac asta odată ce m-am mutat în Londra. Afacerea merge foarte bine, din fericire. Nu mă așteptam, pentru că eu am intrat printr-o agenție englezească, una dintre cele mai bune. Am învățat multe pentru că am practicat mult.”, a mai zis vedeta.

Rocsana Marcu într-un tricou alb și cu pletele lungi desprinse în sala de sport

Așa cum a povestit în nenumărate rânduri, fetele sale înseamnă totul pentru ea și îți găsește de fiecare dată puterea să meargă mai departe când le privește. În august 2022 a împlinit 41 de ani, dar se simte mai energică și mai tânără ca niciodată.

„Mă simt extraordinar, mă simt mai tânăra decât la 20 de ani. Tocmai m-am întors dintr-o vacanță în Republica Dominicană, unde am fost cu fetele mele, cărora le-am explicat că această vacanță este de ziua noastră. Cea mare este născută tot la final de august, iar cea mică la început de septembrie. A fost minunat, am simțit că îmi retrăiesc copilăria alături de fetele mele, am jucat toată ziua volei în piscină, tenis, am înotat în ocean, n-am stat o secundă locului. Chiar mă întrebau fetele, care obosiseră, de unde am atâta energie și le-am spus că ele sunt sursa mea de energie, ele mă fac să mă simt tânără.”, spunea în 2022 pentru Fanatik.

În ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat, Rocsana Marcu a rămas aceeași persoană veselă și plină de viață. Le-a dovedit tuturor că se poate adapta oriunde și că nu există loc în care să nu se descurce.

Vedete care au plecat de tot din România. Unde le-au purtat pașii, ce s-a ales de ele și cum se întrețin

Surse foto: Facebook, Instagram, Instagram

Surse articol: FanatikWowbizLibertateaClick

Articolul urmator
Povestea Mitzurei Arghezi, copila de scriitor devenită o femeie de succes: „Am crezut întotdeauna că am cel mai bun tată din lume”
Povestea Mitzurei Arghezi, copila de scriitor devenită o femeie de succes: „Am crezut întotdeauna că am cel mai bun tată din lume”
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.