S-au aruncat cuvinte grele! Mihaela Rădulescu o pune la punct fără menajamente pe Viviana Sposub

S-au aruncat cuvinte grele! Mihaela Rădulescu o pune la punct fără menajamente pe Viviana Sposub

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

La scurt timp după plecarea lui George Burcea, atmosfera de la "Ferma" a devenit din ce în ce mai tensionată. Și asta nu din cauza faptului că Viviana Sposub era vizibil afectată de cele întâmplate, ci de faptul că Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, a atacat-o pe asistenta TV în văzul tuturor.

S-au spus cuvinte grele, iar Mihaela Rădulescu a renunțat la menajamente. Tensiunea a fost la cote maxime, din cauza faptului că prezentatoarea TV a observat că Viviana nu se implică la fel de mult precum o fac colegii săi. George Burcea era un ajutor de nădejde pentru ceilalți și un concurent foarte implicat, iar plecarea sa a destabilizat echipele.

"Nu vrea decât să fie perfectă la televizor"

Viviana Sposub a fost certată dur de Mihaela Rădulescu pentru că a făcut un gest incorect față de colegii din competiție. Prezentatoarea TV a pus-o la punct pe Viviana Sposub, de față cu toată lumea. Subiectul a fost distrubuirea mâncării în competiție. Alimentele sunt limitate, astfel că faptul că acesta este motivul pentru care, deseori, se stârnesc neînțelegeri.

Sursa foto: Captură Youtube

"Aseară la 12:37, dacă mă enervezi, îţi zic şi minutul, te-a apucat fomiţa, pe tine, Viviana, după clătită, după mâncarea tuturor. Te-ai dus la frigider, de unde ai luat brânza primită de Giulia, şi zacusca, cu tot bolul de mămăligă şi te-ai aşezat la masă cu Georgică, să mâncaţi. Ai întrebat pe cineva dacă brânza aia nu se împarte, dacă din zacusca aia nu mai vrea cineva? N-ați întrebat pe nimeni dacă vrea! Ați mâncat doar voi doi. Viviana nu participă la nimic! Nu vrea decât să fie perfectă la televizor", a spus Mihaela Rădulescu, vizibil iritată de comportamentul Vivianei Sposub.

Sursa video: YouTube

Vizibil rușinată de cele întâmplate, Viviana Sposub a recunoscut că a greșit că a mâncat din porția colegei. Iubita lui George Burcea aproape a izbucnit în lacrimi după ce Mihaela Rădulescu a desființat-o și a acuzat-o că petrece prea mult timp în fața oglinzii. Viviana Sposub a mărturisit că nu este singura femeie din competiție care se gândește în primul rând la aspectul său fizic. 

"Mi-a scăpat o seară şi s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă. Uite aşa am ajuns să fiu certată la masă, de faţă cu toată lumea. Nu sunt singura concurentă aranjată, toate fetele sunt întotdeauna ca scoase din cutie", a declarat Viviana Sposub.

Surse articol: Playtech.ro / Viva!România TV

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Captura YouTube

Articolul urmator
Silviu Prigoană și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele unei femei. Cine este Mihaela Prigoană și cum i-a readus fericirea
Silviu Prigoană și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele unei femei. Cine este Mihaela Prigoană și cum i-a readus fericirea
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?
Incepe quiz
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.