Șapte celebrități care nu au cedat presiunilor și au refuzat să slăbească pentru a obține un rol

Alida Enache

Hollywood-ul este renumit pentru faptul că stabilește standarde de frumusețe nerealiste, greu de atins în zilele noastre. Unii producători se așteaptă ca starurile să slăbească sau să se îngrașe pentru a putea interpreta anumite roluri și tocmai de aceea încep să pună presiune pe fiecare în parte. Chiar și așa, uneori, insistențele lor se transformă în apă de ploaie pentru actorii și actrițele care nu vor să-și schimbe look-ul doar pentru a putea dea viață unui personaj.

Deși sunt recunoscute în lumea largă pentru devotamentul de care dau dovadă atunci când vine vorba despre cariera lor, anumite celebrități au refuzat să se supună standardelor deloc realiste de la Hollywood. Acestea au realizat că sacrificarea sănătății lor pentru un film, pur și simplu, nu își are rostul, așa că nu au luat în calcul cerințele producătorilor de a slăbi. Află despre cine este vorba din rândurile de mai jos!

7 celebrități care au refuzat să slăbească pentru un anume rol

1. Jennifer Lawrence

1. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, acum în vârstă de 31 de ani, a refuzat să slăbească pentru rolul lui Katniss din "The Hunger Games". Deși este o artistă extrem de dedicată și a fost desemnată "cea mai bine plătită actriță" în 2015 și 2016, aceasta nu și-a dorit ca silueta sa să fie influențată de cariera ei.

Fiind celebră și extrem de influentă - a apărut și în topul celor 100 de persoane cu notorietate al revistei Times în anul 2013-, ea a refuzat să dea un exemplu negativ tinerelor și femeilor de pretutindeni.

"Nu mă voi înfometa niciodată pentru un rol. Nu vreau ca fetele să se gândească: "Oh, vreau să arăt ca Katniss, așa că voi sări peste cină". Am încercat să-mi ajut corpul să fie în formă și puternic - nu slab și subnutrit", a dezvăluit ea, într-un interviu din trecut.

2. Patricia Arquette

2. Patricia Arquette

Patricia Arquette (54 ani), actriță americană și activistă, s-a certat cu un producător atunci când i s-a cerut să slăbească pentru intepretarea sa din serialul "Medium". Aceasta i-a dat viață personajului Allison Dubois între anii 2005 și 2011 și, la vremea aceea, a refuzat să țină o dietă pentru a da jos câteva kilograme.

"Am spus: "Doamna asta este mamă, este căsătorită, are 3 copii. Nu'", a dezvăluit ea, în trecut.

3. Kirsten Dunst

3. Kirsten Dunst

Sofia Coppola, regizoarea lui Kirsten Dunst, i-a sugerat acesteia să slăbească pentru rolul din "Beguiled", dramă western din 2017. Cu toate acestea, actrița, acum în vârstă de 40 de ani, a refuzat cu desăvârșire acest lucru. Din fericire, Sofia Coppola a fost foarte înțelegătoare.

"Este mult mai greu atunci când ai 35 de ani și urăști să faci exerciții fizice", spunea vedeta.

Kristen Dunst a mai mărturisit că aceasta nu a fost singura ei scuză: "Mănânc pui prăjit și McDonald's înainte de muncă. Așa că am zis: 'Nu avem opțiuni! Îmi pare rău că nu pot slăbi pentru acest rol'".

4. Margot Robbie

4. Margot Robbie

Spre surprinderea tuturor, una dintre cele mai cunoscute actrițe ale momentului, Margot Robbie, a fost rugată să slăbească pentru rolul lui Jane din filmul "The Legend of Tarzan". Ar fi trebuit să țină o dietă foarte strictă la vremea aceea pentru a ajunge la greutatea ideală.

Însă vedeta, acum în vârstă de 32 de ani, a refuzat, spunându-le producătorilor că este vorba despre un film din secolul al XIX-lea și că femeile nu ar trebui să fie atât de tonifiate.

"Dacă are puțin mai multe kilograme, probabil că este un lucru bun", a spus ea.

Surse foto: YoutubeYoutubeYoutubeYoutubeYoutubeYoutubeYoutube

Surse articol: Brightside, Buzzfeed, Fame10

Articolul urmator Hasta la vista! Ce vedete autohtone au dat România pe Dubai

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.