Șapte vedete fițoase pe care nu ai vrea să le vezi în viața reală

Șapte vedete fițoase pe care nu ai vrea să le vezi în viața reală

Ionelia Olteanu

Viața de celebritate nu este deloc ușoară, oricât de perfectă ar părea din exterior. Vedetele sunt, până la urmă, oameni ca toți ceilalți, iar destinul lor este să se dedice meseriei și fanilor pe care i-au câștigat de-a lungul timpului. Tot timpul se află în centrul atenției, iar presa este cu ochii pe ele la orice mișcare, gata să le critice și cel mai mic gest.

Cu toate că presiunea este foarte mare pe umerii lor, comportamentul față de fani este foarte important, iar dacă există probleme, vor fi catalogate drept fițoase care nu știu să se comporte.

Britney Spears

Vedete fițoase pe care nu ți-ai dori să le întâlnești

Rihanna

Deși este cunoscută ca fiind o fată rea, mai ales prin atitudinea pe care o afișează în concerte sau chiar în videoclipuri, diva a avut o reacție care a pus pe jar fanii și care i-a determinat să o catalogheze drept fițoasă. Unul dintre ei relatează o poveste a unui copil entuziasmat care a avut ocazia de a-și întâlni vedeta preferată. Rihanna nu a părut deloc înduioșată de bucuria micului fan. Stătea la masa ei de machiaj și nici măcar nu îl băga în seamă. Atunci când i-a fost cerut autograful, ea a solicitat unui membru din staff să îl dea afară pe copil și să închidă ușa. Atitudinea ei nu este deloc potrivită, mai ales pentru că era vorba despre un copil care nu știa când va mai avea ocazia de a-și întâlni cântăreața preferată.

Rihanna

Justin Bieber

Cine nu îl cunoaște pe puștiul care a ajuns să aibă o carieră de milioane de dolari? Justin Biber este unul dintre cei mai de succes tineri, iar acest lucru l-a influențat, având în vedere scăpările de comportament pe care presa i le-a comentat. Nici el nu stă foarte bine la capitolul comportament față de fani. Spre exemplu, câțiva admiratori din Toronto s-au confruntat cu lipsa de respect a lui Bieber, care i-a scuipat pur și simplu de la balconul de unde era cazat. Și aceasta e doar una dintre întâmplările penibile. Există numeroase filmulețe în care se dovedește că Justin își cam pierde răbdarea cu fanii.

Justin Bieber

În 2016 a declarat că nu mai dorește să facă poze pentru că „se simte ca un animal de la zoo„, adăugând: „Știu că oamenii vor fi dezamăgiți, dar nu datorez nimănui nicio fotografie”. 

Ariana Grande

Artista de muzică pop Ariana Grande a reușit să își pună în cap nu doar comunitatea de fani, ci și o întreagă țară atunci când a declarat că urăște America și pe americani, pe 4 iulie 2015, într-un magazin de gogoși din California. De asemenea, aceasta a distrus câteva produse de patiserie pe care nu le cumpărase, comportamentul ei fiind surprins de camera de supraveghere a magazinului. Din cauza declarației scandaloase pe care a făcut-o, cântăreața nu a mai avut permisiunea de a participa la un eveniment al Casei Albe, în ciuda scuzelor adresate public.

Ariana Grande

Kate Winslet

În timpul unor filmări pe care le realiza în 2012, Kate Winslet, cunoscută cel mai bine pentru rolul său din capodopera cinematografică Titanic, a stârnit mari supărări printre localnicii care au așteptat ore întregi în ploaie pentru a face o poză cu ea sau pentru a obține un autograf.

„Winslet a avut o atitudine atât de nepoliticoasă, niciodată nu a fost recunoscătoare față de noi, ceea ce ne-a făcut să ne simțim foarte prost. A aruncat o privire foarte urâtă către oamenii din oraș care au așteptat ore în șir după ea să o vadă”, a declarat Shanna Swan, una dintre admiratoarele actriței.  

Până la urmă, admiratorii au rămas cu un gust amar după ce actrița a trecut pe lângă ei, fără ca măcar să le facă plăcerea de a-i bucura cu câte un autograf sau o vorbă bună.

Kate Winslet

Britney Spears

În urma unei experiențe mai puțin plăcute cu care s-au confruntat, fanii au înțeles că nu trebuie să se aștepte de la prea multe atunci când au norocul de a se întâlni cu Britney Spears. Unul dintre ei a mărturisit că nici măcar nu avea voie să o atingă sau să îi dea cadouri fără permisiunea ei. În mod normal, la o astfel de întâlnire pe care vedeta o organizează, aceasta își asumă faptul că fiecare admirator va dori să îi declare admirația sau să facă măcar o poză. Spears a zâmbit, a făcut o poză și a plecat, astfel că fiecare persoană a stat în preajma ei cam trei secunde. Dezamăgire totală!

Britney Spears

Madonna

Regina muzicii pop și-a construit chiar o reputație din a se purta foarte urât cu admiratorii săi. În loc să semneze un autograf pentru un fan, aceasta l-a insultat și se pare că acesta nu este singurul incident. Având în vedere că a întârziat mai bine de o oră la un concert pe care l-a susținut în decembrie 2015 în Anglia, fanii au ripostat. În loc să își ceară scuze și să le promită fanilor că nu se va mai repeta, ea a preferat să vorbească foarte vulgar. Este clar că nu își va dori nimeni să întâlnească în viața reală o vedetă atât de fițoasă care nu știe cum să se comporte cu fanii.

Madonna

Adam Levine

Deși este admirat de milioane de fani, Adam Levine nu este atât de simpatic pe cât ar părea. Un fan a mărturisit că solistul Maroon 5 s-a purtat foarte urât cu prietena acestuia, care i-a cerut entuziasmată un autograf. „Eram cu una dintre prietenele mele. Era extrem de încântată că îl vede pe Adam Levine, așa că a vrut neapărat să obțină un autograf de la el. După ce l-a întrebat, acesta i-a spus: Eu nu dau autografe unor gagici urâțele”, a mărturisit fanul. Din păcate, șarmantul cântăreț a fost catalogat ca fiind una dintre vedetele fițoase pe care nimeni nu și-ar dori să le întâlnească.

Adam Levine

Fiecare artist care își dezamăgește fanii este afectat de acest lucru, pentru că succesul carierei sale depinde foarte mult de aprecierea pe care o primește de la oamenii care îl iubesc.

Surse foto: Getty Images

Articolul urmator
Ion Dolănescu a trăit într-o viață cât alții în șapte. A iubit cu pasiune folclorul românesc, pe care l-a și dus cu mândrie dincolo de hotare
Ion Dolănescu a trăit într-o viață cât alții în șapte. A iubit cu pasiune folclorul românesc, pe care l-a și dus cu mândrie dincolo de hotare
Ce personaj din filme esti in viata reala?
Incepe quiz
Ce personaj din filme esti in viata reala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.