Scandal în showbiz: actriță celebră, acuzată de pedofilie

Scandal în showbiz: actriță celebră, acuzată de pedofilie

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Asia Argento, lidera mișcării #MeToo, a fost acuzată că ar fi hărțuit sexual un băiat de 17 ani, cu 5 ani în urmă.

Asia Argento

Jimmy Bennett, acum în vârstă de 22 de ani, tânărul care o acuză pe actrița italiană în vârstă de 42 de ani că ar fi întreținut relații sexuale pe când era încă minor, susține că nu a dezvăluit nimic până acum pentru că îi era rușine. „Foarte multe femei şi bărbaţi curajoşi şi-au făcut publice poveştile în cadrul campaniei #metoo şi apreciez curajul lor. Eu n-am spus nimic până acum pentru că am ales să rezolv în privat această problemă, cu persoana care mi-a făcut rău. Trauma suferită a reieşit la suprafaţă în momentul în care ea s-a prezentat ca una dintre victimele abuzului sexual. Mi-a fost ruşine şi teamă ca experiența mea să fie făcută publică. Eram minor când a avut loc agresiunea şi am încercat să-mi fac dreptate într-un fel care avea mai multă logică pentru mine atunci. Nu eram pregătit să fac faţă consecinţelor de după expunerea poveștii mele. Nu credeam că oamenii vor înțelege ce s-a întâmplat, pentru că era părerea unui băiat aflat în plină adolescență“, a declarat Bennet.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2004, pe platourile de filmare de la "The Heart Is Deceitful Above All Things" – peliculă pe care italianca a și regizat-o.

La început, Asia Argento a negat din răsputeri acuzațiile aduse. "Neg şi regret conţinutul articolului publicat de The New York Times care circulă în media internaţionale. Nu am avut niciodată o relaţie sexuală cu Bennett. Sunt profund şocată citind aceste informaţii complet neadevărate. Nu am altă opţiune decât aceea de a mă opune tuturor minciunilor şi de a mă proteja prin orice mijloace posibile".

Asta declara ea, până când publicația de scandal TMZ a facut rost de o fotografie cu cei doi în pat, făcută în 2013 la un hotel din California – stat în care este ilegal pentru un adult să întrețină relații sexuale cu un minor.

După această dezvăluire, Asia Argento a fost nevoită să își schimbe punctul de vedere, dar a declarat următoarele: „Băiatul era foarte excitat şi a sărit pe mine. M-am blocat, n-am ştiut cum să reacţionez. Am făcut sex cu el, dar m-am simţit foarte ciudat. Nu ştiam că este minor“. Mai mult, avocatul Asiei, Mark Heller, susține că tânărul ar fi fost obsedat de ea încă de pe când avea 12 ani.

Anul trecut, iubitul Asiei Argento, regretatul Anthony Bourdain, i-ar fi virat lui Jimmy Bennett suma de 380.000 dolari, pentru a-I cumpăra tăcerea în acest caz. Iar acum că Bourdain nu mai este în viață, Heller susține că plat ava fi întreruptă – la Bennet în cont ajungând până acum doar 250.000 din cei 380.000 de dolari.

Surse foto: Getty, Twitter

Articolul urmator
Edith Gonzalez, actrița care a sperat că poate juca rolul vieții până la adânci bătrâneți, dar boala nemiloasă a tras cortina prea devreme
Edith Gonzalez, actrița care a sperat că poate juca rolul vieții până la adânci bătrâneți, dar boala nemiloasă a tras cortina prea devreme
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?
Incepe quiz
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.