Scandalurile sexuale de la Hollywood: top 15 vedete care au fost prinse înșelând

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Viața starurilor este foarte complicată. Nu toată lumea este capabilă să facă față. Industria divertismentului este plină de controverse care se bazează în principal pe speculații și informații nefondate. Cu toate acestea, ori de câte ori o celebritate dezvăluie un aspect al vieții sale personale, este întotdeauna o veste mare. Și totul prinde iz de scandal atunci când există o situație neplăcută, un vinovat și o acuzație de trădare. 

Iată câteva vedete de la Hollywood care au fost surprinse înșelându-și partenerul!

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver

Fostul guvernator al Californiei și celebrul actor Arnold Schwarzenegger și-a înșelat soția ,Maria Shriver, cu menajera familiei lor. A devenit extrem de popular datorită faptul că este actor austriac-american, cineast, om de afaceri, investitor, autor, filantrop, activist și politician, dar... nu un atât de bun șot. Vestea că avea un fiu alături de menajera sa a venit ca un trăznet pentru apropiații lui.

Sursa foto: Pinterest

Brad Pitt și Jennifer Aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston

Lucrând alături de Angelina Jolie pe platoul de filmare a peliculei "Mr&Ms Smith", l-a făcut pe Brad Pitt să se îndrăgostească nebunește de actriță. Mai târziu, el a anunțat că el și soția lui de atunci, actrița Jennifer Aniston, divorțează. Separarea a provocat o frenezie mediatică și a creat un nou cuplu puternic de la Hollywood: Brangelina, care are în prezent șase copii împreună.

Cu toate acestea, Brad Pitt a înșelat-o pe Angelina Jolie, în anul 2019 cu altă femeie, care a venit ca o karma pentru actriță, precum mărturisea Jennifer Aniston.

Hugh Grant și Elizabeth Hurley

Hugh Grant și Elizabeth Hurley

Fost partener al lui Elizabeth Hurley, Hugh Grant a înșelat-o în timp ce erau împreună. Actorul Hugh Grant a înșelat-o pe Elizabeth Hurley cu o prostituată, în anul 1995. Cuplul s-a despărțit din această cauză, după 13 ani de relație.

Sursa foto: Pinterest

Jay-Z și Beyonce

Jay-Z și Beyonce

Celebrul rapper american Jay-Z și soția lui, cântăreața Beyonce și-au exprimat sentimentele prin muzică, pentru a trece peste infidelitatea lui Jay-Z. Artistul a lansat în anul 2017 un album intitulat "4:44", care conține piese cu scuze față de soția lui Beyonce și de fiica lor Blue Ivy. În cele din urmă, el a recunoscut că a înșelat-o de mai multe ori pe Beyonce în timpul unui interviu. La rândul ei, Beyonce a lansat albumul "Lemonade", în 2016, prin care își acuza soțul de infidelitate.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Cel mai bine îmbrăcate vedete de la gala MET 2022. Pe listă, cel mai celebru român de la Hollywood

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.