Schimbare de carieră pentru Adriana Bahmuțeanu. Vrea să devină psiholog

Schimbare de carieră pentru Adriana Bahmuțeanu. Vrea să devină psiholog

Ramona Jurubita

Adriana Bahmuțeanu (48 de ani) și-a schimbat radical viața și pare că a lăsat în urmă trecutul și scandalurile cu fostul soț, Silviu Prigoană (58 de ani). Este căsătorită de trei luni cu George Restivan, un bărbat care a renunțat la visul american pentru a fi alături de femeia vieții lui, în România. Pentru că în ultima vreme a făcut mai multe modificări în stilul său de viață, vedeta vrea acum să aibă și o altă profesie.

Își dorește să devină psiholog și se pregătește intens pentru a putea lucra în acest domeniu. Recent, a vorbit despre pasiunea ei pentru știința care poate ajuta persoanele vulnerabile și a dezvăluit că a mai încercat în trecut să meargă pe această cale.

„Nu am drept de liberă practică în România, ca psiholog, dar urmează. E un vis împlinit. Acum 20 de ani am vrut să mă apuc de psihologie. Îmi luasem cărți, am vrut să mă înscriu la facultate. La vârsta aia mi s-a părut o facultate grea și d-aia am tot amânat-o, am zis că nu înțeleg mare lucru, mă ia capul, mai stau un pic. Dacă o făceam la timp, mi-ar fi folosit, dar niciodată nu e prea târziu.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Pandemia de coronavirus ne-a făcut pe toți să luam o pauză de la activitățile intense, dar pentru ea, totul a funcționat în sens invers. Recent, a declarat în emisiunea Xtra Night Show de pe Antena Stars că ea a avut mai mult timp să-și dezvolte cunoștințele și să se perfecționeze. Asta înseamnă că a fructificat timpul petrecut în casă, departe de viața agitată pe care o ducea înainte.
La vremea respectivă a dispărut o perioadă de pe micul ecran, tocmai pentru că avea planuri mari de viitor, iar acum este tot mai aproape să le realizeze.

„Pe lângă asta mai am două formări în psihoterapie, sunt și la a treia, am foarte multe diplome. Eu în toți anii ăștia m-am ocupat de propria mea persoană. Mie pandemia mi-a folosit teribil. Am avut timp să stau să citesc. În ăștia doi ani eu am citit. Am stat cu burta pe carte, cum se spune. Am învățat foarte multe lucruri.”, a spus jurnalista în cadrul emisiunii menționate mai sus.

Adriana Bahmuțeanu în mașină, alături de soțul ei, George Restivan
Adriana Bahmuțeanu alături de soțul ei, George Restivan

Și nu s-a ocupat doar de ea, ci a oferit ajutor și altor oameni aflați în nevoie. Pentru că situația în care ne aflăm pune în pericol psihicul multor persoane, a decis că poate fi de folos, oferind consiliere.

„În pandemie am făcut practică, pentru că la una din formări asta era de preferat să facem practică, și am ajutat ca urgență oameni cu anxietate, atac de panică, din cauza pandemiei. A fost un test și pentru noi. Eu zic că am ajutat oameni, și chiar oameni din afară, mai ales femei. (…) O să-mi deschid și cabinet.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Actualul ei partener o susține în toate demersurile, iar vedeta strălucește când se află în brațele lui. Nu i se pare că s-a grăbit când a luat decizia de a căsători cu el

„Am zis așa: trenul vine, oprește în gară și dacă nu te urci, pleacă mai departe. Dacă nu te urci în el, rămâi cu un gust amar toată viața că nu te-ai urcat. Și am zis ok, hai că mă urc și fie ce o fi. Cu Dumnezeu înainte! Nu cunoști un om nici după 20 de ani. Am luat decizia din prima seară. El mi-a zis: ne căsătorim și vii în America, dar eu i-am zis că vine el aici.”, a povestit ea în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTv.

Transformările din viața profesională nu sunt singurele pe care vedeta are de gând să le facă, pentru că este deschisă și spre noutăți în plan personal. Ea și soțul ei își doresc un copil împreună și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le-a pregătit destinul.

Citește și: Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în mare secret

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: SpynewsLibertateaBing

Articolul urmator
Adriana Bahmuțeanu, vacanță de vis în compania băieților săi. Vezi cât de mult au crescut Eduard și Maximus Prigoană!
Adriana Bahmuțeanu, vacanță de vis în compania băieților săi. Vezi cât de mult au crescut Eduard și Maximus Prigoană!
Ce schimbare de look trebuie sa-ti faci?
Incepe quiz
Ce schimbare de look trebuie sa-ti faci?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.