Secretul tinereții fără bătrânețe, de la una dintre cele mai controversate actrițe din lume, unica Bai Ling

Alida Enache

Are 56 de ani, dar nu arată ca și cum ar fi trecut de prima tinerețe. Unica și atât de controversata Bai Ling nu impresionează publicul larg doar cu calitățile sale actoricești, ci și prin extravaganța lucrurilor pe care le face și pe care le declară în mod public. Tocmai felul ei de a fi o ajută să-și mențină tinerețea, cel mai probabil, căci nu a apelat până acum la diverse trucuri de înfrumusețare, după cum chiar ea declară.

Timpul parcă stă în loc pentru faimoasa Bai Ling, care la 56 de ani nu pare deloc să fi trecut de prima tinerețe. Vedeta nu a apelat la ajutorul medicului estetician, spre surprinderea tuturor, pentru a-și menține frumusețea, ci are propria sa "rețetă" pentru un chip și un corp de invidiat.

Vezi în galeria foto cum arată actrița în prezent și află care sunt secretele frumuseții sale răvășitoare!

Citește și: Tragica poveste de viață a lui Shirley Temple, copilul-minune de la Hollywood

"Sunt o persoană care își asumă riscuri, o aventurieră, o visătoare romantică" Vezi galeria foto » O actriță de excepție Dezamăgită de felul în care este percepută de public

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Brightside, Observer, Vice

Articolul urmator Jane Fonda deține secretul tinereții fără bătrânețe. Actrița e un adevărat model de urmat pentru toate femeile!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.