Selena Gomez a făcut transplant de rinichi

Selena Gomez a făcut transplant de rinichi

Ionelia Olteanu

Fanii faimoasei cântărețe și actrițe Selena Gomez, în vârstă de 25 de ani au avut astăzi ocazia să afle motivul pentru care aparițiile sale publice s-au limitat foarte mult în ultima perioadă. Gomez a trecut prin experiența unui transplant de rinichi ca urmare a bolii grave de care suferă, lupus.

Vedeta are de-a face cu o boală cronică autoimună care determină distrugerea țesuturilor organismului, recent fiindu-i afectaţi rinichii. Aceasta se caracterizează prin apariția unor reacții inflamatorii cu localizări multiple.

Vestea a stârnit îngrijorarea multora dintre cei care au văzut-o într-o poză pe care cântăreața a postat-o pe contul său de Instagram, întinsă pe patul de spital.

selena gomez spital

Foto: Instagram @selenagomez

Cea care i-a donat rinichiul este nimeni alta decât prietena ei cea mai bună, actrița Francia Raisa, căreia i-a mulțumit printr-o declarație emoționantă, pe Instagram.

“Sunt pe deplin conștientă de faptul că mulți dintre fanii mei mi-au observant lipsa o bună perioadă din această vară, întrebându-se de ce nu fac nimic pentru a-mi promova activitatea de care sunt atât de mândră.  Între timp am aflat că am nevoie urgent de un transplant de rinichi, din cauza bolii mele-Lupus. Asta trebuia să fac  pentru a mă însănătoși. Ăsta este momentul în care vreau să mulțumesc public familiei mele și echipei de doctori pentru tot ceea ce au făcut pentru mine, atât înainte de operație, cât și după. Nu există suficiente cuvinte prin care să îi pot mulțumi minunatei mele prietene Francia Raisa. Prin gestul pe care l-a făcut pentru mine, mi-a oferit cadoul suprem. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc enorm, sora mea”, scrie Selena pe Instagram.

cicatrice operatie cicatrice selena gomez

Artista îi încurajează pe fani să citească mai multe lucruri despre boala pe care ea a trebuit să o înfrunte: „Lupus continuă să fie neînțeleasă, dar se înregistrează progrese serioase în cercetarea acestei afecţiuni. Vă încurajez să aflați mai multe informații despre Lupus”, scria ea.

Selena Gomez a aflat că are Lupus în 2015, iar în ultima vreme a fost nevoită să ia o pauză din a mai apărea în lumina reflectoarelor din cauza anxietății, atacurilor de panică și a depresiei, toate cauzate de boală.

Surse foto: Getty Images, Instagram

Articolul urmator
Drama prin care a trecut familia lui Bursucu. Momentele cumplite l-au făcut să își ceară partenera în căsătorie
Drama prin care a trecut familia lui Bursucu. Momentele cumplite l-au făcut să își ceară partenera în căsătorie
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.