Serena Williams a născut o fetiță

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Serena Williams (35 de ani) și iubitul ei, Alexis Ohanian (34 de ani), sunt părinți! Serena a născut pe 1 septembrie o fetiță perfect sănătoasă.

Data programată nașterii era sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie. Serena a intrat în travaliu pe 1 septembrie. Sportiva a fost internată pe data de 1 septembrie la spitalul St Mary’s Medical Centre din West Palm Beach și tot în acea zi a și născut, după ce întregul etaj al spitalului în care primul ei copil a venit pe lume a fost evacuat. Serena a vrut discreție totală în privința venirii pe lume a primului său copil și tocmai de aceea numele micuței a fost păstrat secret până acum.

Proaspăta mămica a decis să dezvăluie abia ieri, 13 septembrie, numele fiicei sale, dar și o poza cu aceasta. Se pare că primul copil al cuplului Williams-Ohanian va duce numele tatălui mai departe. Fata Serenei se numește Alexis Olympia Ohanian Jr., ca și tatăl ei, Alexis Ohanian, cunoscut antreprenor din domeniul tehnologiei.

Serena Williams si fiica ei

Sursă foto: Instagram serenawilliams

Deși sarcina a fost ținută secretă mult timp, fanii au început să aibă primele bănuieli legate de sarcină în timpul ultimei competiții la care a participat Serena, și anume Grand Slam-ul de la Australian Open din ianuarie, în cadrul căruia a câștigat cel de al 23-lea titlu. Serena a dat vestea că este însărcinată abia în aprilie.

Serena și Alexis s-au logodit anul trecut în decembrie, după ce s-au întâlnit în secret timp de 15 luni. Aceștia s-a întâlnit la Roma acum aproximativ 2 ani, unde s-au și îndrăgostit.

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Serena Williams a fost nevoită să aleagă între carieră și familie. "Dacă eram bărbat nu era nevoie să scriu rândurile astea"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.