Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară! Vezi cât de avansată este sarcina și ce sex are copilul artistului

Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară! Vezi cât de avansată este sarcina și ce sex are copilul artistului

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 1 februarie: Ștefan Stan a făcut primele declarații după ce a devenit tată pentru a doua oară. „Sentimentele se repetă, aceleași emoții, aceleași trăiri, probabil au o intensitate mai mică pentru că deja sunt obișnuit, dar … intensitate mai mică, puțin zis pentru că s-a născut prematur și stai puțin cu teamă, ca părinte. S-a născut la 36 de săptămâni, iar astăzi merg să le aduc acasă. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, lângă ele. Acasă este totul pregătit! Deocamdată, fetițele nu s-au întâlnit și n-avem de unde să știm care-i va fi reacția. Elif nu știe prea multe despre Mira și având doar un an și două luni, o să o vadă, dar doar de la distanță”.

Cât despre botezul micuței, artistul a menționat următoarele: „Botezul va avea loc când se vor relaxa toate lucrurile, dar sperăm să facem petrecerea pentru amândouă, în aceeași zi, să facem petrecerea. Așa, biserica și botezul, probabil că prin mai, iunie”.

UPDATE 31 ianuarie 2022: Soția lui Ștefan Stan a născut, în sfârșit! Vestea a fost dată chiar de proaspăta mămică, de pe patul de spital. "A fost o zi cu multă încărcătură emoțională, deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni când Elif nu doarme cu mine și bineînțeles emoțiile de dinaintea nașterii. Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne, dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a doua oară. Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă! Vă mulțumesc pentru mesajele primite", a scris sâmbătă, 29 ianuarie, Simona.

--------------

 

La mai puțin de un an de când a devenit tată pentru prima oară, Ștefan Stan a dat vestea cea mare fanilor săi: așteaptă încă un copil, soția sa, Simona, fiind deja însărcinată în luna a patra.

Minunata veste a fost făcută publică în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, acolo unde tânăra mămică a făcut public sexul și numele bebelușului:

Simona, sotia lui Stefan Stan, gravida si cu Elif in brate

Sursa foto

 „Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel. Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine”.

Stefan Stan cu sotia si fiica Elif

Sursa foto

„Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, a completat Ștefan Stan.

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României”, s-a căsătorit în secret cu Simona în noiembrie 2019, după o frumoasă relație de patru ani.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Surpriză de zile mari în familia lui Adrian Minune! Ce cadou emoționant și inedit au ales cei trei copii ai artistului pentru mama lor
Surpriză de zile mari în familia lui Adrian Minune! Ce cadou emoționant și inedit au ales cei trei copii ai artistului pentru mama lor
La ce vârstă vei face ultima oară sex?
Incepe quiz
La ce vârstă vei face ultima oară sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.