Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Surpriză totală de la Familia Regală! Pe cine a inclus prințul Philip în testamentul său

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

După aproape două luni de la decesul prințului Philip, din data de 9 aprilie 2021, au ieșit la iveală detalii despre averea pe care a lăsat-o moștenire familiei sale.

Potrivit unor surse de la palatul Buckingham, averea însumează aproximativ 30 de milioane de lire sterline și, pe lângă regina Elisabeta a II-a, copiii și nepoții săi, mai există și alți beneficiari care apar în testament. Aceste persoane care nu au titluri nobiliare au fost colaboratori apropiați ai ducelui și au jucat un rol foarte important în viața lui.

"Spre deosebire de alte fețe regale, el va fi generos față de trei bărbați care l-au îngrijit", a declarat o sursă apropiată, în exclusivitate pentru Fabulous.com. Cei trei sunt secretarul său privat, brigadierul Archie Miller Bakewell, servitorul său, William Henderson și chelnerul Stephen Niedojaldo.

printul philip poarta uniforma militara si priveste drept inainte, zambind subtil

Sursa foto: The Royal Family

Testamentul prințului Philip

Cazul regretatului prinț este unul special deoarece numirea în testament a unor persoane care nu fac parte din familia regală nu este o practică obișnuită. Însă relația specială pe care el a avut-o cu cei trei bărbați dovedește că pentru el au însemnat mai mult decât simpli oameni angajați la palat.

"Toți cei trei bărbați au jucat un rol important în îngrijirea prințului în ultimul săi ani de viață. Bakewell a fost întotdeauna alături de el și uneori participa la evenimente pe care el nu le putea onora cu prezența fizică. Toți s-au dovedit a fi de încredere și l-au convins să fie generos nu doar cu membri Casei Regale, ci și cu ei, care și-au dedicat ani din viață pentru a sluji Coroana și îi păstrau cele mai ascunse secrete", notează Elle.com.

Cele trei persoane au fost incluse în testament la scurt timp după ultima spitalizare a ducelui de Edinburgh, din luna martie a acestui an. După ce a fost externat, a avut timpul necesar de a semna anumite fotografii ale sale, care apoi au fost înrămate și donate tuturor celor care l-au îngrijit. Potrivit presei internaționale, testamentul său a fost finalizat cu mult înainte ca Harry să îi ofere interviul controversat lui Oprah Winfrey.

Citește și: El este noul duce de Edinburgh. Uite cine moștenește titlul de la regretatul prinț Philip

Cât despre acțiunile lui Harry din ultimul timp, anume renunțarea la îndatoririle regale, acestea nu au erodat relația strânsă pe care el a avut-o cu bunicul său. "Nu era genul de personaj care să-l pedepsească pe nepot pentru un comportament inadecvat. Era un om foarte imparțial. Nu a purtat niciodată ranchiună", scrie Express.co.uk.

Ducele de Edinburgh s-a ocupat din timp de toate actele și nu a fost nevoit să plătească sume mari de bani pentru impozitele pentru moștenire. O bună parte i-a revenit soției sale, care prin lege este scutită de aceste taxe.

printul philip o priveste dintr-o parte pe sotia lui, regina elisabeta a II-a

Sursa foto: The Royal Family

Familiei sale i-a rămas moștenire biblioteca lui, ce conține aproximativ 13.000 de volume. Cuplul regal deține manuscrise și biografii antice ale liderilor lumii, dar și sute de tablouri ce aparțin unor pictor celebrii, precum Leonardo DaVinci, Michelangelo, Rafael sau Canaletto.

Surse articol: Elle.com / World-today-news / Express.co.uk

Sursa foto principală: The Royal Family

Surse foto: Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta