"Surprize, surprize" revine pe "micile ecrane"! Andreea Marin a făcut marele anunț

"Surprize, surprize" revine pe "micile ecrane"! Andreea Marin a făcut marele anunț

Ramona Jurubita

„Surprize, surprize” este emisiunea care a consacrat-o pe Andreea Marin (47 de ani). Oamenii vor păstra pentru totdeauna în minte amintirile anilor 2000, când frumoasa prezentatoare intra în casele lor prin intermediul micului ecran. Să pregătească zâna surprizelor ceva neașteptat pentru următoarea perioadă?

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior nu se mai află la cârma niciunei emisiuni televizate în prezent și s-a axat pe alte domenii. Acum, mai ales de când e mamă, pune mare accent pe educația tinerilor și se implică în dezvoltarea lor. Totuși, pentru 2023 are planuri mari, pe care le-a anunțat la ProTV.

„Abia aștept anul ce vine, pregătesc acum în forță anul ce vine. La noul meu hub creativ, începem să dăm drumul la realizarea de podcasturi, dar speciale, pe nișe. De exemplu, podcasturi pe educație pentru tinerii care își propun să meargă la facultate în străinătate și nu știu cum e treaba asta, podcasturi pe sănătate.”, a mărturisit ea în emisiunea „La Măruță”.

Dar pentru că „Surprize, surprize”, proiectul de succes de la TVR, a avut mare priză la public, o revenire are șanse să atragă cifre uriașe de audiență. Iar Andreea Marin s-a gândit deja la asta, după cum le-a dezvăluit fanilor săi de curând.

Vedeta va readuce la viață emisiunea „Surprize, surprize”, dar, spre dezamăgirea unora, nu ea va fi moderatoarea noii producții. Și nu este vorba despre ceva televizat, căci totul se va desfășura în mediul online. Se pare că a găsit o persoană care seamănă mult cu varianta ei de la 20 de ani. Iată ce i-a mai spus lui Cătălin Măruță pe 30 noiembrie 2022:

„Și mai e un podcast care îmi este foarte drag și pentru care voi fi producător, dar în față am ales o fată care este Andreea de odinioară, de la 20 și ceva de ani. Dacă o vezi, semănăm ca două picături de apă, cel puțin cum eram înainte că acum fac 48 de ani.”

De asemenea, a făcut public și numele moderatoarei podcastului și, în același timp, i-a făcut o descriere impresionantă.

„Ea este o artistă, am găsit această fată minunată, care este artistă și om de afaceri în același timp. Este jurnalist, de fapt, la bază și am aflat întâmplător că a fost inspirată de mine ca om de televiziune și așa a dat ea la Jurnalism. Este un om pasionat de folclor, nu doar un artist care cântă foarte bine. Ea va fi în față, față în față cu greii generațiilor care au confirmat și care știu ce înseamnă folclorul, tradițiile noastre, au știut să le ducă mai departe. Dar ce fac tinerii noștri de astăzi? Știu să ducă ei mai departe moștenirea primită? Așa că Simona Ruscu, pentru că așa o cheamă pe artista noastră, va fi într-un podcast produs de mine, față în față cu artiștii. Eu voi fi în spate, dar din când în când voi scoate capul de după camere.”, a spus Andreea Marin.

Tânăra de 27 de ani s-a alăturat Zânei Surprizelor și i-a întors gestul frumos, aducându-i și ea, la rândul ei, o serie de laude.

„M-am regăsit în ceea ce ai reprezentat pentru România, adică o speranță veșnică, perseverentă. Întotdeauna când mă gândeam la cuvântul speranță, mă gândeam la Andreea Marin. Tot timpul erai ca o luminiță de la capătul tunelului. Povestea mea a început când aveam 5 ani și visam să fiu ca mentorii mei, unul dintre ei fiind Andreea Marin. Nu m-aș fi gândit niciodată că aș putea să spun că primul meu producător va fi Andreea Marin. Sunt tare, tare fericită.”, a spus Simona Ruscu pentru aceeași sursă.

Andreea Marin a dat din casă și a spus, cu aproximație, care va fi perioada în care vor începe să filmeze podcasturile viitoare.

„Acum, la sfârșitul lui ianuarie ne punem pe treabă. Să treacă vacanța!”, a declarat.

Deși nu va fi ea imaginea proiectului, fanii nu îi vor simți lipsa, pentru că are grijă să păstreze legătura cu ei în mediul online. Este liniștită și are siguranța că oamenii care o plac i-au fost alături la fiecare nou pas pe care l-a făcut.

„Eu nu lipsesc publicului meu, publicul meu a migrat în online, am un public internațional, nu doar din România, ci de pe cinci continente. Practic, pentru ei s-a schimbat doar canalul.”, a mai spus fosta moderatoare.

Acum, telespectatorii emisiunii „Surprize, surprize” așteaptă cu nerăbdare să vadă tot ce pregătește vedeta lor preferată. Faci și tu parte din grupul ei de admiratori?

Citește și: Cum mai arată astăzi Macaulay Culkin, simpaticul copil poznaș din "Singur acasă"

Surse foto: Facebook

Surse articol: YoutubeSubstantialCancan

Articolul urmator
Coca Andronescu, o actriță care a fost "interzisă" pe micile ecrane, dar care a știut să facă deliciul publicului cu fiecare apariție
Coca Andronescu, o actriță care a fost "interzisă" pe micile ecrane, dar care a știut să facă deliciul publicului cu fiecare apariție
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.