Tatăl Marei Bănică s-a stins din viață. Cum se simte vedeta și ce mesaj dureros a transmis

Tatăl Marei Bănică s-a stins din viață. Cum se simte vedeta și ce mesaj dureros a transmis

Ramona Jurubita

Mara Bănică (46 de ani) trece prin momente cumplite, după ce a primit o veste îngrozitoare despre unul dintre părinții ei. Deși se afla în cea mai fericită perioadă a vieții, în care trebuia doar să se bucure de cei doi copii ai săi, un eveniment nefericit a făcut-o să verse acum lacrimi amare.

Tatăl ei s-a stins din viață pe 17 noiembrie 2022, la vârsta de 71 de ani. Vedeta a fost zguduită de pierderea omului pe care l-a iubit atât de mult și, cu ultimele puteri, și-a anunțat prietenii din mediul online despre drama prin care trece.

Jurnalista a postat o fotografie cu tatăl său și a scris un mesaj în care a oferit detalii despre înmormântare. În primele rânduri a spus și cum se simte în această zi neagră din viața ei, folosind cuvinte dure și cuprinzătoare.

„Tata s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere. Îl vom depune mâine, la ora 14:00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbăta, la ora 12:00, la biserică. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, tati! Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru că tot ce sunt îți datorez ție!”, este mesajul plin de durere al Marei Bănică.

Din această postare se vede cât de mare este dragostea pe care i-a purtat-o și care nu se va sfârși niciodată. Iar acesta nu este singurul moment în care și-a arătat recunoștința față de el. În trecut, tot prin intermediul unui mesaj răspândit în mediul online, a vorbit despre relația ei cu părinții și i-a dedicat un pasaj întreg tatălui. Se pare că are multe amintiri frumoase cu el, având în vedere că au petrecut mult timp împreună și a învățat-o diverse lucruri.

„Îi datorez tot. M-a învățat să merg, să înot, să pescuiesc, să citesc cartea și abia apoi să văd filmu. M-a învățat să râd, m-a mângâiat când am plâns. Mi-a arătat marea pentru prima oară. A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viața lui.”, a scris jurnalista.

Din păcate, o boală nemiloasă a pus stăpânire pe trupul lui. Chiar dacă ea nu a menționat acum cauza decesului, este posibil ca bărbatul să fi fost răpus de cancerul de care suferea de câțiva ani buni. Mara Bănică a aflat de acest diagnostic în perioada în care era însărcinată cu Dima, primul ei născut.

„Eram într-o relație în America cu un băiat care era român, după vreo lună, m-a întrebat dacă mai vin. I-am spus că nu pentru că m-am îndrăgostit. Și mă îndrăgostisem, recunosc. Am avut o relație de câțiva ani, nu știu de ce s-a terminat. Bărbații nu își doresc nici femei deștepte și nici puternice. Nu există bărbat care nu înșală, nu s-a născut. Există femei care să nu caute. Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima știe că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relație cu acest om, nu eram din același mediu social. Am pus punct poveștii repede, după o lună. Tată meu s-a îmbolnăvit de cancer și eu am aflat că sunt însărcinată. Părintele mi-a zis că dacă eu iau o viață îmi ia și Dumnezeu o viață.”, a declarat Mara Bănică în trecut, potrivit Wowbiz.

Aceeași iubire infinită simte și pentru mama ei, pe care o respectă și o laudă de fiecare dată când are ocazia. La aniversarea de 62 de ani, i-a făcut o urare specială, în care a descris-o în detaliu și i-a subliniat toate calitățile.

„Astăzi mama face 62. Ce aș vrea să știți voi despre mama? Îi place The Beatles. Îl iubește mult de tot pe Dumnezeu și pe tata. Pe fii-miu îl adoră. Sâmbătă face petrecere și invitații sunt foștii ei colegi de liceu, de la Iulia Hașdeu. Asta spune multe despre ea. Datorită ei vorbesc româna corect. Tot datorită ei vorbesc o engleză impecabilă. Ea m-a învățat să scriu. Are un nume rar și frumos, o cheamă Hareta.

Mama e delicată ca o balerină rusoaică. Mama e singurul om pe care-l cunosc și care nu are preț. Mama pune demnitatea mai presus de orice fel de câștig. Mama citește mult. Mama e tare sensibilă și ușor de rănit. Mama consideră familia tabu-ul suprem. Mama nu e superficială în nimic. Mama vorbeste adesea enorm și noi facem glume pe tema asta. Mama trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste de care am auzit vreodată.

Mama îmi scrie bilețele filosofice și tot ea le păstrează. Nu știu dacă mama știe cât o iubesc pentru că o supăr prea des cu nimicuri. Sunt obișnuită cu iertarea mamei. Mama nu-și face Facebook pentru că vrea să rămână liberă. Eu profit de asta și-i spun în gura mare „Mai iartă-mă o dată, mama! La mulți ani!”, este mesajul care a făcut-o să lăcrimeze pe Hareta Bănică.

Mara Bănică fericită la o petrecere, alături de părinții ei.
Mara Bănică, alături de părinții ei

Din toate aceste dovezi de iubire se înțelege cât de mult înseamnă familia pentru jurnalista de război. De fiecare dată când apare în public, are zâmbetul pe buze și pare că nimic nu o poate doborî. Dar are o slăbiciune când vine vorba de persoanele pe care le iubește, iar părinții ei se numără printre oamenii cei mai dragi sufletului său.

Citește și: Dana Rogoz, tribut emoționant pentru tatăl ei, la mai bine de opt ani de la moartea acestuia

Surse foto: Facebook, FacebookFacebook

Surse articol: WowbizPlaytechFanatik

Articolul urmator
Cum și-a refăcut Anca Țurcașiu viața după divorțul dureros
Cum și-a refăcut Anca Țurcașiu viața după divorțul dureros
Cu ce vedeta din muzica te identifici?
Incepe quiz
Cu ce vedeta din muzica te identifici?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.