Topul filmelor cu Ben Affleck care au avut cel mai mare succes în box office

Redactor Divahair.ro

Ben Affleck este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, iar prezența sa într-un film atrage în mare măsură și succesul la box office.

Pe Ben Affleck îl cunoaștem cu siguranță din filme precum Armageddon, Pearl Harbor, The Town, Argo, Runner Runner, Gone Girl, Batman v. Superman: Down of Justice, Sucide Squad, The Accountant, Justice League sau  Triple  Frontier. Două dintre filmele în care a jucat, Good Will Hunting și Argo, au primit premiile Oscar. De asemenea, Ben Affleck are și trei Globuri de Aur, pentru Good Will Hunting, Hollywoodland și Argo.

Totodată, Ben Affleck a făcut numeroase acte caritabile în Congo și i-a sprijinit pe veteranii paralizați din SUA. În plus, îi ajută constant pe cei care au nevoie de locuințe, ajutor și recuperare.  Ca pasiuni, trebuie spus că pokerul îl atrage oricând, în special varianta texas holdem. De altfel, în 2004 a câștigat 360 de mii de dolari la California State Poker Championship. Apoi a participat la celebrele jocuri ale lui  Molly Bloom, alături de alte vedete precum Matt Damon sau Leonardo Di Caprio. Mai mult decât atât, nu mai departe de luna aprilie 2020, Affleck a organizat un joc de poker virtual în scopuri caritabile, la care au participat și alte vedete de la Hollywood, precum Tom Brady, Bryan Cranston, Adam Levine, Cheryl Hines, Tobey Maguire, Jon Hamm, Jason Bateman și Sarah Silverman.

 În viața personală, Affleck a avut o logodnă cu Jennifer Lopez, dar nunta a fost anulată cu câteva zile înainte. Apoi s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner, de care a divorțat după mai bine de 10 ani. În acest moment, Affleck este într-o relație cu actrița cubaneză Ana de Armas.

 

Dincolo de aceste lucruri, filmele sunt cele care l-au consacrat pe Ben Affleck, iar multe dintre ele au înregistrat sume impresionante la box office.

 Iată cum arată topul filmelor cu Ben Affleck care au avut cel mai mare succes la box office:

  1. Batman v Superman: Dawn of Justice - Filmul din 2016 a avut un buget ce a variat între 250 și 300 de milioane de dolari, iar încasările au fost pe măsură: 873.6 milioane de dolari. În acest film, fanii Universului DC i-au mai putut vedea pe Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Gal Gadot, Amy Adams și Jeremy Irons. În pofida încasărilor impresionante, Ben Affleck a fost nominalizat la premiile Zmeura de Aur pentru prestația din Batman v Superman: Dawn of Justice.
  2. Justice League - Supereroii DC s-au reunit în 2017, cu Ben Affleck în rolul lui Batman, Gal Gadot ca Wonder Woman, Henry Cavill că Superman și Jason Momoa ca Aaquaman, iar succesul a fost din nou garantat. Încasările la box office s-au ridicat la 657.9 milioane de dolari, la un buget de 300 de milioane de dolari.
  3. Armageddon - Clasicul din 1998 regizat de Michael Bay i-a avut pe Bruce Willis și Liv Tyler în rolul principal. Bugetul a fost de 140 de milioane de dolari, în timp ce încasările s-au ridicat la 553.7 milioane de dolari.
  4. Pearl Harbor - Într-un alt film regizat de Michael Bay, Ben Affleck a făcut un rol foarte bun în Pearl Harbor. Bugetul a fost de 140 de milioane de dolari, iar încasările au fost de 449.2 milioane de dolari.
  5. Gone Girl - Thrillerul psihologic apărut în 2014 a fost un alt succes în care pe Ben Affleck l-am văzut în rolul bărbatului căruia i-a dispărut soția de acasă și s-a trezit în mijlocul unor acuzații pe care trebuia să le combată. Filmul a fost un succes real și a obținut venituri de 369.3 milioane de dolari, în condițiile în care bugetul a fost de 61 de milioane de dolari. Trebuie spus că Reese Witherspoon a fost una dintre producătoarele acestui film.
  6. Shakespeare în Love - Chiar dacă a avut doar un rol secundar în acest film, Ben Affleck a fost apreciat pentru prestația avută. Iar Shakespeare în Love a fost un succes real la nivelul anului 1998, cu venituri de 289.3 milioane de dolari la box office, cu un buget de doar 25 de milioane de dolari.
  7. Argo - Filmul în care Ben Affleck nu a avut doar rolul principal, ci a fost și regizor și producător, a fost un succes veritabil. Inspirat dintr-o poveste adevărată, Argo a avut un buget de 44.5 milioane de dolari și încasări de 232.3 milioane de dolari.
  8. Good Will Hunting - Scris de Ben Affleck și Matt Damon, Good Will Hunting a fost o adevărată surpriză în 1998. Cu un buget de doar 10 milioane de dolari, încasările au fost de 225.9 milioane de dolari. Acest film l-a propulsat în mare măsură pe Affleck.
  9. The Sum of All Fears - Filmul din 2002 în care a jucat și Morgan Freeman a avut un buget de 68 de milioane de dolari, iar încasările au fost de 193.9 milioane de dolari.
  10. Daredevil - Filmul care a întărit relația dintre Ben Affleck și Jennifer Garner s-a bucurat de numeroase aprecieri în 2003. Încasările au fost de 179.2 milioane de dolari, iar bugetul de 78 de milioane de dolari.
Articolul urmator Pasul uriaș făcut de Jennifer Lopez și Ben Affleck în relația lor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.