Totul despre povestea atipică de iubire dintre Matt Damon și soția lui Luciana, unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din lume

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Regula din mariaj

Regula din mariaj

S-au căsătorit în 2005, la New York, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar rudele și prietenii foarte apropiați. La scurt timp după ce și-au jurat iubire veșnică fața Altarului, Matt și Lucy Damon au devenit părinții Isabellei, urmând ca în 2008 să se nască și a doua lor fiică, Gia Zavala. În 2010 s-a născut și al treilea lor copil, o fetiță ce a primit numele de Stella. 

În 2013 și-au reînnoit jurămintele, pe insula Saint Lucia din Caraibe, demonstrând că dragostea lor este din ce în ce mai puternică pe măsură ce trec anii. În 2019 Matt Damon și-a tatuat numele copiilor săi pe unul dintre brațe, alături de numele soției sale. Familia este prioritatea numărul unu a acestui cuplu și, de la bun început, au respectat o regulă strictă în mariajul lor. Aceea de a pune familia mereu pe primul loc, înaintea carierelor. 

Sursa foto: Instagram

Se iubesc la fel ca în prima zi

Se iubesc la fel ca în prima zi

Atunci când un reporter de la publicația Vogue Australia a întrebat-o pe Lucy Damon care crede că este secretul mariajului său cu actorul, ea a oferit un răspuns suprinzător: "Habar nu am. Știm amândoi ce simțim cu adevărat și considerăm că a fost mâna destinului că ne-am întâlnit. În orice relație există urcușuri și coborâșuri. Cel mai important este să existe înțelegere și distracție."

Pe de altă parte, Matt Damon se consideră norocos că a cunoscut-o pe Lucy Damon și are doar cuvinte de laudă la adresa ei. "A fi însurat este o nebunie, dar îmi place să fiu căsătorit cu soția mea. Am avut un noroc mare că am întâlnit-o. Și cred că există un singur secret. Să crezi cu adevărat în iubire și cu siguranță vei întâlni acea persoană specială.", a declarat Matt Damon, pentru E!Entertainment.

Nu avem cum să știm exact când și cum ne vom cunoaște mare dragoste. Putem doar să sperăm și să ne dorim din adâncul sufletului. Matt Damon, care era aproape gata să renunțe la iubire, este exemplul perfect. O serie de evenimente aparent întâmplătoare l-au adus în brațele frumoasei sale soții, chiar când se aștepta cel mai puțin. 

Citește și: Iubirea lor este nemuritoare. Cum își arată Thalia și Tommy Mottola că încă se iubesc, după 19 ani de casnicie

Surse foto: Getty, Instagram, Captura YouTube

Articolul urmator Totul despre povestea de iubire dintre Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson. Îi separă 23 de ani, dar sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.