Nu Skin

Tragedia din viața lui Bobby din "Dallas": în timp ce el filma pentru celebrul serial, părinții lui erau uciși fără milă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Patrick Duffy este cunoscut pentru rolul lui Bobby, fiul lui Ellie Bobby Ewing, în serialul TV celebru al anilor '80, "Dallas". Producția a fost un real succes, în întreaga lume, și s-a difuzat între anii 1978 și 1991. 

Dar, în timp ce Patrick Duffy a devenit eroul serialului mult iubit și s-a bucura de viața de celebritate, în culise se confrunta cu propria durere, o traumă care i-a schimbat viața pentru totdeauna. 

Sursa foto: Pinterest

Părinții lui Patrick, Marie și Terence Duffy, dețineau un restaurant în Boulder, Montana. Într-o noapte de noiembrie, în anul 1986, viața lui Patrick Duffy s-a schimbat pentru totdeauna. Părinții săi au fost uciși cu bestialitate de doi bărbați înarmați în orașul lor natal, Boulder, Montana. În urmă cu câteva luni, actorul din "Dallas", în prezent în vârstă de 70 de ani, și-a amintit de seara fatidică și de evenimentele care au precedat oribilele crime. "Tatăl meu i-a dat afară pe acești doi tineri din bar la un moment dat seara în acea seară, din cauză că erau foarte gălăgioși.", și-a amintit actorul, într-un interviu, conform revistei People.

Sursa foto: Pinterest

Actorul și-a continuat mărturia sfâșietoare: "Așa că s-au dus și au băut în altă parte... dar s-au întors la bar pentru a-l jefui. Când au pășit în bar, erau înarmați, astfel că i-au împușcat. Nu era nimeni altcineva în bar, așa că mi-au omorât atât mama, cât și tatăl."

Citește și: Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a transformat într-o domnișoară extrem de sexy

Nu a pierdut niciodată legătura cu părinții lui

Făptașii, Sean A. Wentz și Kenneth A. Miller au fost ulterior acuzați de omucidere premedidată, la vârsta de 19 ani. Sean A. Wentz, cel care a apăsat pe trăgaci, a primit 108 ani de închisoare. Pe atunci, actorul din "Dallas" avea 37 de ani. Pe fondul anchetei în curs de desfășurare a crimei, Los Angeles Times a dezvăluit la acea vreme că anchetatorii au recuperat arma crimelor, dar și banii ce fuseseră furați. Trupurile neînsuflețite ale lui Terence și Marie Duffy au fost descoperite de un grup de oameni care se opriseră la bar pentru a bea ceva. O femeie a văzut-o pe mama lui Patrick Duffy pe podea, dar a crezut inițial că a fi leșinat. Când a văzut sângele de pe jos, a ieșit imediat din bar și a strigat un prieten pentru ajutor.

Sursa video: YouTube

"Când părinții mei au fost uciși, am trecut prin toate emoțiile evenimentului oribil: șoc, furie și durere, dar nu m-am simțit niciodată deconectat de ei. Nu am simțit niciodată acea pierdere imediată. Nu știam de ce atunci, dar retrospectiv, a fost un rezultat al faptului că sunt budist.", a declarat Patrick Duffy, subliniind că el nu a pierdut niciodată legătura cu părinții săi, chiar și după trecerea în Neființă a acestora. 

Totodată, actorul crede că moartea prematură a părinților săi este karma lui, deși nu el este vinovat de producerea evenimentului tragic. "Pentru fiecare lucru nefericit care se întâmplă, inclusiv moartea părinților mei, sunt vinovat. Sunt responsabil pentru faptul că sunt fiul a doi oameni care au fost uciși. Nu eu am cauzat uciderea lor. Dar dacă sufăr din cauza asta, este karma mea pe care am avut-o în această viață și în aceste circumstante.", a declarat Patrick Duffy, în 2016, pentru The Guardian. 

Sursa video: Youtube

Complicele la crime, Kenneth A. Miller a fost eliberat condiționat în anul 2007. Patrick Duffy a avut un punct de vedere cu privire la această hotărâre judecătorească. "Sunt în regulă cu asta. Cred că deja a fost pedepsit, în închisoare sau în afara ei", a declarat actorul, conform Doyouremember.com.

Surse articol: The Guardian / Doyouremember.com / People

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Pinterest, Captura YouTube

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta