Tragica viață a Andei Călugăreanu. A plecat prea devreme dintre noi, dar a lăsat o moștenire pentru generații întregi

Ramona Jurubita

Anda Călugăreanu, marea stea a muzicii românești, va rămâne mereu în amintirea fanilor ei. Aceștia au grijă să îi ducă numele mai departe, povestindu-le copiilor și nepoților despre talentul său inegalabil. Versurile melodiilor ei stârnesc și astăzi milioane de emoții în sufletele ascultătorilor, iar povestea sa de viață este foarte interesantă.

Născută Anca Miranda Călugăreanu, și-a schimbat numele în adolescență, la recomandarea comedianului Mircea Crişan. Așa a ajuns publicul să o cunoască sub numele de Anda Călugăreanu și să se lase încântat de talentul ei actoricesc și de vocea inconfundabilă.

Vrei să știi ce se întâmpla în viața ei când nu era pe scenă? În galeria foto găsești detalii atât despre parcursul său profesional, cât și despre cel personal. De asemenea, vei descoperi cum și-a găsit sfârșitul și cine i-a fost alături în ultimele clipe.

Citește și: Ce poveste tristă de viață a ascuns Puiu Călinescu, unul din numele de aur ale scenei din România

A avut o copilărie grea Vezi galeria foto » La 18 ani și-a făcut debutul în muzică A muncit mult pentru a deveni actriță

Surse foto: FacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: WowbizClickpentrufemeiCotidianonlineNariustucaWowbizLibertateapentrufemeiNewsweekEuropafm

Articolul urmator A plecat prea repede dintre noi, dar a lăsat moștenire pentru generații întregi. Incredibila poveste de viață a lui Dan Spătaru

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.