Trista poveste de viață a primului câștigător SuperStar, Alessandro Mucea

Trista poveste de viață a primului câștigător SuperStar, Alessandro Mucea

Ramona Jurubita

Competiția „SuperStar” de la ProTv a fost câștigată de Alessandro Mucea, un tânăr de 17 ani, încă elev.

De-a lungul celor 14 săptămâni de concurs, Alessandro a impresionat publicul și juriul cu talentul său fantastic. Deși pare că viața lui este perfectă acum după ce a fost desemnat marele câștigător și a plecat acasă cu 200 de mii de euro, povestea lui este una tristă pentru că a îndurat multe greutăți până la această vârstă.

El provine din satul Cotu Vameș, din județul Neamț și are multe alte pasiuni, pe lângă muzică. Îi plac foarte mult plimbările în aer liber și preferă să meargă singur prin parc, iar în timpul liber se joacă cu cuburi rubice.

Alessandro Mucea în competiția „SuperStar”

Sursa foto: Facebook

Povestea de viață a lui Alessandro Mucea

Alessandro Mucea este exemplul clar că un om cu o copilărie grea poate ajunge departe prin muncă și dacă are ambiție. El a luptat singur pentru visele lui pentru că părinții nu i-au fost niciodată alături fiindcă a fost abandonat de cea care i-a dat viață după ce tatăl lui a murit. Alessandro Mucea avea doar șase luni când a rămas fără părinți și l-au crescut rudele. Băiatul a mărturisit că în prezent nu are o legătură strânsă cu mama lui și că nu vorbesc prea des unul cu celălalt.

„Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară.”, a povestit acesta la „SuperStar”.

Deși le-a spus tuturor că este timid și se deschide greu în fața cuiva, dar mai ales în fața camerelor de filmat, el a reușit să doboare toate barierele puse de emoții și a cucerit inimile telespectatorilor cu fiecare apariție pe scenă. Jurații l-au apreciat încă de la început și l-au lăudat de fiecare dată pentru progresele pe care le-a făcut.

„Ai o ureche muzicală foarte bună care îți permite să înveți orice piesă, în orice limbă. Se vede că ai studiat canto în ultima vreme.”, a spus Marius Moga despre adolescent.

Marius Moga nu este singurul membru al juriului care a remarcat talentul băiatului, iar Smiley a recunoscut că se emoționează când îl aude cântânt. Celebrul cântăreț l-a încurajat pe adolescent și i-a descris cu exactitate ce simte atunci când îl aude cântând.

„De fiecare dată când cânți genul acesta de piese, mă emoționezi. Poate ai ceva de francez... E foarte ciudat să nu știi o limbă și să poți să transmiți emoții atât de puternice. Ai o voce extraordinară. Când cânți, mă transporți într-o lume a emoțiilor.”, i-a spus Smiley.

Și Raluka, partea feminină a juriului, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui și l-a încurajat să meargă în continuare pe drumul ales.

„Să ai mare, mare încredere în tine de acum încolo. Și să faci asta pentru că îți place să faci asta, iubești ceea ce faci și ne dăruiești și nouă tot ceea ce faci tu cu o energie frumoasă.”, i-a zis la primele audiții Raluka.

Ami și Alessandro Mucea

Sursa foto: Youtube

În marea finală a showului, Alessandro Mucea a cântat celebra piesă „I see red” alături de Ami și a fost prima lui melodie cântată în duet. Bucuria lui a fost imensă la aflarea veștii care l-a făcut să fie mai bogat cu un milion de lei. El și-a exprimat mulțumirile față de cei care l-au susținut și a spus că se bucură pentru că au existat oameni care au avut încredere în el. Voturile publicului l-au adus detașat pe primul loc în această competiție.

„Le mulțumesc tuturor care au avut încredere în mine! Sunt foarte fericit!”, a spus Alessandro Mucea, după ce a aflat că este marele câștigător de la „SuperStar”.

Prima melodie cu care a intrat pe scenă Alessandro Mucea a fost „La Bohème”. Atunci el a pășit timid pe scenă și nimeni nu se aștepta ca succesul lui să îl propulseze tocmai în marea finală.

„Sunt o persoană timidă, mai ales în fața camerelor, mi-e frică să nu văd oameni care râd de mine sau că spun că nu-i bine ce fac. Timid cred că am fost de mic și mă emoționez chiar și când cânt. Trebuie să scap de timiditatea care mă trage câteodată înapoi.”, a dezvăluit tânărul

Alessandro Mucea și-a dorit enorm să prindă curaj în forțele proprii ca să nu stagneze în cariera muzicală pe care și-a ales-o. Exercițiul în fața publicului l-a ajutat să devină din ce în ce mai bun și temerile lui s-au diminuat când a văzut câți oameni îl apreciază. Munca lui l-a ajutat să fie câștigător și a împărtăși cu jurații concursului planurile sale de viitor. Acesta intenționează să urmeze Facultatea de Muzică din București pentru că nu vrea să renunțe la ceea ce îl face fericit.

Povestea lui Alessandro Mucea se aseamănă cu parcursul celebrei Susan Boyle, o gospodină care a uimit pe toată lumea cu talentul ei și care a zguduit lumea muzicii odată cu apariția la „Britain’s Got Talent”. Amândoi au pornit de jos și au ajuns să fie apreciați de milioane de oameni care i-au votat în etapele finale ale concursurilor de talente la care au participat.

Citește și: Ce mai face azi Susan Boyle, gospodina care a cucerit o planetă întreagă cu vocea ei de înger

Surse articol: CancanAdevarulClick

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook, Youtube

Articolul urmator
Incredibila poveste de viață a lui Julio Iglesias, artistul care se visa fotbalist. „Un accident mi-a zădărnicit toate visurile”
Incredibila poveste de viață a lui Julio Iglesias, artistul care se visa fotbalist. „Un accident mi-a zădărnicit toate visurile”
Cu ce fel de poveste se aseamana viata ta?
Incepe quiz
Cu ce fel de poveste se aseamana viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.