Tudor Ionescu a recunoscut că a fost infidel, dar soția lui l-a iertat. Cum au trecut peste momentul de cumpănă

Tudor Ionescu a recunoscut că a fost infidel, dar soția lui l-a iertat. Cum au trecut peste momentul de cumpănă

Ramona Jurubita

Tudor Ionescu (43 de ani) de la Fly Project este împreună cu vedeta TV Anamaria Ionescu (37 de ani) de aproape două decenii. Cei doi s-au căsătorit în 2015, după 11 ani de relație și au trecut prin multe împreună. Se pare că unul dintre cele mai grele momente din relația lor a fost cel în care artistul și-a înșelat partenera.

Acesta a recunoscut în trecut că a fost infidel în relația sa, iar dacă încă sunt împreună, înseamnă că a fost iertat. Anamaria Ionescu a subliniat în cadrul unui interviu recent că nu încurajează infidelitatea și a explicat de ce a trecut peste fapta soțului său. Nu a făcut asta de dragul copilului, așa cum fac multe femei care rămân în relații toxice. La acea vreme nu deveniseră încă părinți și nici măcar nu erau căsătoriți. Se pare că dragostea i-a adus din nou unul lângă celălalt după acele clipe grele.

„Consider că oamenii merită a doua șansă. Deja de la a doua e un caz pierdut, pentru că nu știi niciodată ce poate ieși. Multă lume ne-a întrebat dacă e ok să vorbești despre asta la televizor, că e o chestie intimă din viața noastră.
Eu consider că e ok. În primul rând, noi suntem super-mega-transparenți. Nu consider că dacă apari la televizor, trebuie să afișezi o viață perfectă, ideală, totul e roz.”, a explicat fosta prezentatoare de știri într-un interviu pentru WOWnews.

Anamaria și Tudor Ionescu îmbrăcați în haine de iarnă într-o vacanță la munte.

Până să treacă prin această situație, nu credea că mai poate exista iubire după infidelitate, dar viața i-a oferit o lecție. Iată cum argumentează decizia de a-și ierta partenerul:

„Înainte de această infidelitate, dacă m-ai fi întrebat dacă pot trece peste așa ceva, aș fi spus că nu, sub nicio formă. Iată că viața m-a pus în fața faptului împlinit și mi-am dat seama că dacă iubești cu adevărat o persoană și simți că poți să construiești ceva cu ea, că poți să treci peste acel moment, în sensul în care să nu reproșezi. Dacă simți că vrei să încerci să faci un efort pentru a uita, fă-o.”

Relația lor a fost supusă atunci unui test dur, căci au stat o perioadă separați după acest incident. Să fi fost distanța elementul care i-a făcut să realizeze că nu pot trăi unul fără celălalt?

„Am stat despărțiți 5, 6 luni. A fost un an destul de greu, anul 2010. Tudor a luat-o pe altă cărare. A uitat să vină acasă într-o seară și s-a oprit la o altă casă, dar am trecut peste acel episod. Împăcarea nu a fost ușoară. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul.”, a mai povestit Anamaria Ionescu.

Au împreună și o fiică, pe Ilinca, în vârstă de 5 ani și jumătate. Cei trei formează o familie fericită și unită. După cum a mărturisit chiar Anamaria Ionescu într-un interviu, se pare că nimic nu poate destrăma această legătură strânsă. Bineînțeles, au și un secret care îi ține împreună la bine și la greu. Iată ce a mai dezvăluit vedeta:

„Cu iubire. Am zis că dacă nu ne-a despărțit nici pandemia, nimic nu o mai poate face. Dacă te iubești, te respecți, te susții, îl înțelegi pe celălalt când trece prin diverse stări. Noi am trecut prin multe împreună și de fiecare dată am ieșit mai uniți din orice problemă, pentru că am făcut echipă, nu a stat fiecare în colțul lui.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FLY PROJECT (@flyprojectofficial)

Deși Tudor Ionescu are o mulțime de admiratoare, soția lui nu este geloasă. Lucrurile între ei s-au așezat și au suficientă încredere în ceea ce simt. Nu se feresc niciodată să vorbească despre relația deschisă pe care o au și sunt foarte activi în mediul online, acolo unde postează imagini ce ilustrează perfect viața lor de familie.

Gina Pistol mărturisește că a fost înșelată. „Era o femeie din grupul nostru de prieteni...”

Surse foto: FacebookInstagram

Surse articol: YoutubeBziRedactiaLibertateaWowbizClick

Articolul urmator
Ileana Stana Ionescu iubește același bărbat de peste 65 de ani, dar nu i-a spus "DA" în fața lui Dumnezeu. Ce mai face astăzi actrița generației de aur
Ileana Stana Ionescu iubește același bărbat de peste 65 de ani, dar nu i-a spus "DA" în fața lui Dumnezeu. Ce mai face astăzi actrița generației de aur
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.