Un bărbat fermecător, dar ghinionist în iubire. Prin ce decepții a trecut Antonio Banderas și ce poveste de viață ascunde

Alida Enache

Este unul dintre cei mai fermecători și doriți bărbați din lume, dar nu a avut niciodată noroc în dragoste. Poveștile sale de iubire au creat deseori controverse în rândul publicului, iar deciziile pe care le-a luat pe parcursul timpului nu au fost deloc apreciate. Chiar și așa, Antonio Banderas nu a încetat să creadă în iubire. Este tătic, are două divorțuri la activ și se poate lăuda cu o viață demnă de un scenariu de film.

La cei 62 de ani ai săi, Antonio Banderas are numeroase povești cu tâlc de împărtășit cu publicul larg. Deși a avut parte de dezamăgiri și provocări pe parcursul vieții sale, nu a încetat niciodată să creadă în iubire și să spere la mai bine. A reușit să treacă cu brio peste fiecare episod negru al existenței sale și nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Află din galeria foto tot ce trebuie să știi despre viața actorului! Vezi care sunt femeile care l-au fermecat, dar și cum a reușit să depășească cel mai negru episod al existenței sale!

Citește și: Blestemul "Presley" și valul de tragedii care a lovit familia Regelui Rock 'n' Roll-ului

Și-a dorit să devină jucător profesionist de fotbal Vezi galeria foto » Debutul pe micul ecran Un bărbat de-a dreptul fermecător, dar ghinionist în dragoste

Surse foto: FacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: Spainisculture, Goalcast, Latimes

Articolul urmator Ce poveste de viață ascunde Emilia Popescu. "Am o relație specială cu Dumnezeu, deși nu am fost crescută așa"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.