Unele dintre cele mai importante vedete vor sa salveze planeta. Afla ce au facut!

Eugenia Dinescu, redactor

Te intrebi ce poate aduce impreuna cele mai importante nume din showbiz? Ei bine, nu un film, ci o cauza nobila. Staruri de calibrul lui Kate Moss, Dame Judi Dench, Rita Ora, Naomi Campbell, Paloma Faith, Pamela Anderson, Sienna Miller, Hugh Grant sau Sir Ian McKellen si-au unit fortele pentru a salva calota glaciara si a proteja fauna din zona Antarcticii, in campania  “Save the Arctic”.Rita Ora
Jessie J.


Nicole Scherzinger
Kate Moss

Fiecare star implicat in campania ecologista poarta unul din tricourile create de designerul Vivienne Westwood. Chiar daca scopul acestei actiuni este de a opri compania petroliera Shell sa foreze in zona Antarcticii, efectele vor avea un impact global. Reglarea climei, intregul ecosistem si coloniile inuite vor fi afectate de reducerea calotei glaciare, dar starurile si-au propus sa puna capat cercului vicios condus de lacomia companiilor petroliere.

  
Hugh Grant
Kylie Minogue
Chris Martin
Naomi Campbell

Portretele realizate de fotograful Andy Gotts sunt amplasate in statia de metrou Waterloo din Londra, iar milioane de calatori vor fi expusi mesajului in perioada 13 iulie-26 iulie. Locatia expozitiei nu a fost aleasa intamplator, deoarece scarile rulante ale statiei de metrou Waterloo duc catre sediul din Londra al companiei Shell, ce urmeaza sa inceapa forarile in Oceanul Arctic in cursul acestei luni. 


Ozzy Osbourne


Sharon Osbourne

Sienna Miller

David Gandy

Pamela Anderson
Pamela Anderson, un militant important al actiunilor umanitare, afirma ca “multe dintre cele mai vulnerabile potentiale victime ale extractiei de petrol din Arctic – balenele, morsele, ratele migratoare si ursii polari – nu isi pot exprima vocea. Dar noi putem. A venit timpul sa salvam Oceanul Arctic”. 

Daca vrei sa te implici si tu, viziteaza website-urile campaniei demarata de organizatia Greenpeace si semneaza petitia disponibila pe savethearctic.org.
Articolul urmator Vedete din România care și-au făcut implant de păr

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.